Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, "coşmarul" lui George Copos: "Doamne, cât te urăsc! Câţi bani mi-ai luat!" + a refuzat un internaţional pe motiv că are "probleme" la cap

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, "coşmarul" lui George Copos: "Doamne, cât te urăsc! Câţi bani mi-ai luat!" + a refuzat un internaţional pe motiv că are "probleme" la cap

Fotbal

Comentarii

Impresarul Anamaria Prodan a fost invitata lui Alexandru Săbău la "Top Interviuri", de la Telekom Sport, unde a povestit mai multe episoade "colorate" din carieră, de pe plaiurile mioritice.

Anamaria Prodan a prins perioada de "glorie" a fotbalului românesc în ceea ce priveşte investiţiile. A avut de-a face cu unii dintre cei mai bogaţi oameni din România, microbişti înrăiţi, ce şi-au riscat banii personali pentru a-şi "hrăni" orgoliile şi interesele personale. Îi reamintim aici pe Gigi Becali, Cristi Borcea, George Copos, Adrian Porumboiu, Marian Iancu, Ioan Niculaie, iar acum, recent, Ioan Niculae, a căror avere acumulată este de ordinul miliardelor de euro.

Dintre toţi aceştia, cei mai grei de înduplecat când venea vorba de jucători, pentru Anamaria Prodan erau Adrian Porumboiu şi George Copos. Cel din urmă nu uită nici acum banii pe care i-a oferit lui Ovidiu Herea, în 2007, atunci când Rapidul plătea celor de la FC Naţional  - 1 milion de euro.

"În acelaşi timp greu şi funny, Copos şi Porumboiu. Aveam aşa....ne îndrăgeam, dar era chestia: <<Nu lucrez cu o femeie, ce să ştie fata asta?>> Şi când am lucrat prima dată de la transferul lui Herea de la Naţional la Rapid, şi acum când mă vede Copos îmi spune: <<Doamne, cât te urăsc, câţi bani mi-ai putut lua!!>> Cel mai mare salariu, 400.000 dolari pe vremea aia i-am făcut lui Herea. A fost o nebunie. Erau portughezii vechi şi Herea era un copil, atât ne-am chinuit cu transferul asta...A fost cumplit, am plecat din birou, iar ne-am întors. A fost cumplit. A zis: <<Ia şi semnează şi să nu te mai văd!>> Încerca să-l convingă pe Ovidiu să nu vină cu mine, iar Ovidiu i-a spus că sunt ca mama lui şi fără mine nu poate. <<Bă, ce vă face asta?>>. La fel îi zicea şi Becali lui Dică.

Lui Copos îi spuneam că Popa e cel mai bun, va face bani. Ne-am văzut la Copos pe terasă, am făcut transferul, tot şi l-a păcălit cineva că e prost, că are boli la ficat, la cap, i-am spus că îl iau la Steaua şi uite ce a făcut la Steaua",  a declarat Anamaria Prodan, la "Top Interviuri".

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare