Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, dezvăluiri "bombă" despre cumpărarea lui Dinamo: "Este vorba de un alt nivel". Se va implica la Dinamo?

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, dezvăluiri "bombă" despre cumpărarea lui Dinamo: "Este vorba de un alt nivel". Se va implica la Dinamo?

Dinamo București

Comentarii

Anamaria Prodan Reghecampf a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru Telekom Sport în legătură cu vânzarea lui Dinamo către un fond de investiţii din Abu Dhabi. Anamaria Prodan a spus în ce stadiu se află negocierile şi de ce vrea respectivul fond de investiţii să cumpere clubul.

Anamaria Prodan a spus, în cadrul emisiunii Sport Report, că nu poate divulga foarte multe informaţii din cauza unor acte de confidenţialitate, însă a putut spune că negocierile sunt de azi, de ieri, ci de luni de zile, iar lucrurile au mers cu o viteză scăzută din cauza faptului că oamenii care vor să cumpere Dinamo sunt foarte atenţi cu tot ceea ce implică această tranzacţie. 

"Dacă sunt paşi făcutţi, se fac paşi de vreo şase luni. mici, într-adevăr, dar mă rog la Dumnezeu ca Dinamo să poată fi cumpărat de aceşti oameni. Este clar că Ionuţ Negoiţă nu a vrut să vândă oricui, cu toate că a avut foarte multe variante. Probabil că a vrut să lase Dinamo pe mâna cuiva care într-adevăr îşi permite să ţină Dinamo la un club de Champions League sau Europa League. Ei au achiziţionat Charlton în momentul în care s-au împotmolit discuţiile cu Dinamo şi au făcut lucrul ăsta pe 65-67 de milioane de lire sterline. Adică este vorba de un alt nivel", a fost declaraţia agentului FIFA. 

Motivul pentru care vrea şeicul să cumpere Dinamo

Tahnoon Nimer, preşedintele Abu Dhabi Business Development, are peste 60 de companii, relaţii puternice cu diferite guverne, iar acum a recunoscut în direct la TV că doreşte să cumpere Dinamo Bucureşti. Anamaria Prodan a dezvăluit şi de ce vrea acesta să investească în Dinamo. 

"Eu am explicat tuturor şi am spus aşa, când dai 65 de milioane de lire şi cumperi un club în Championship, este foarte greu ca acest club să joace Champions League, este foarte greu să faci performanţă la nivel înalt. Când cumperi Dinamo Bucureşti şi faci o investiţie de o mie sau două mii faţă de cât ai face în Anglia, ai şansa să joci Europa League sau Champions League mult mai uşor. Acest club, cu aceşti suporteri, dacă are susţinere şi dacă are fonduri, poate să joace an de an în Champions League. Bussinesurile mari nu se fac peste noapte, bătând din palme. Aceşti oameni au vrut să vadă absolut totul. Eu zic că este un pas foarte mare şi nu cred că s-a întâmplat în România, până în momentul ăsta, ca un fond de această talie să îşi dorească într-adevăr o chestie profesionistă, să cumpere un club de fotbal pentru a face performanţă la nivelul cel mai înalt", a mai spus Anamaria. 

Totodată, ea a exclus posibilitatea ca Dinamo să nu primească licenţa. 

Afla mai multe despre: anamaria prodancumparare dinamo 

viewscnt
Articole similare