Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Anamaria Prodan exultă după ce Hermannstadt s-a salvat de la retrogradare: "Eu niciodată nu fac paşi de nebună"

EXCLUSIV | Anamaria Prodan exultă după ce Hermannstadt s-a salvat de la retrogradare: "Eu niciodată nu fac paşi de nebună"

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt a obţinut o nouă victorie în play-out-ul Ligii I, scor 2-0, în deplasarea de la Clinceni şi a scăpat de emoţiile retrogradării.

Hermannstadt are o serie excelentă de rezultate şi este acum pe locul al doilea în play-out. Echipa pregătită de Ruben Albes are şase meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care cinci au fost victorii.

Deşi a fost contestată în momentul în care l-a înlocuit pe Vasile Miriuţă cu antrenorul spaniol, Anamaria Prodan le-a răspuns acum contestatarilor.

"Nu le-am făcut nimic jucătorilor, le-am adus antrenor. Şi avem relaţia asta aşa unită cu jucătorii, avem o familie minunată. Lumea critică, lumea nu are răbdare.

Eu niciodată nu fac paşi aşa de nebună cum au spus toţi că am făcut paşi de nebună şi am dat afară un antrenor. Eu am discutat cu conducerea şi am propus un alt antrenor şi ştiam exact cine este Ruben Albes, nu am adus un antrenor în România să stea descheiat la cămaşă, cum au spus ei. Le-a dat clasă şi ca fotbal, şi ca ţinută, şi ca imagine.

I-am explicat şi lui că românii au aşa o doză mai mare de invidie câteodată şi femeile parcă sunt mai ingăduitoare. Bărbaţii când văd un bărbat mai frumos atunci imediat se aricesc" , a declarat Anamaria Prodan, la Telekom Sport.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare