Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Anamaria Prodan îi mitraliază pe cei care l-au criticat pe Stanciu: ”Noi rămânem cu transferurile, cu banii şi cu faima”

EXCLUSIV | Anamaria Prodan îi mitraliază pe cei care l-au criticat pe Stanciu: ”Noi rămânem cu transferurile, cu banii şi cu faima”

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Stanciu a fost criticat din toate părţile pentru decizia de a se transfera la Al Ahli, iar Anamaria Prodan, impresarul jucătorului, a intervenit telefonic la Telekom Sport pentru a-i lua apărarea jucătorului.

Impresarul lui Stanciu a explicat că şi-ar fi dorit ca fotbalistul să meargă la echipe mari din Europa, dar cluburile interesate nu au putut să ofere suma de transfer cerută de Sparta Praga. Mai mult, Anamaria Prodan a avut un mesaj şi pentru cei care au criticat alegerea lui Stanciu.

”Stanciu a fost dorit de multe cluburi din zona arabă. Al Hilal a vrut şi ea să-l aducă. Am ales cea mai bună variantă din toate punctele de vedere. Am văzut că sunt foşti fotbalişti sau actuali manageri care au vorbit de acest transfer. Ei nici nu visează la aceste sume, nu ştiu să le pună pe hârtie. Au fost şi echipe din Europa care l-au vrut, dar nu şi-au permis o astfel de sumă de transfer. Degeaba l-au dorit dacă n-au putut să-l aducă. Dacă venea United să dea 10 milioane, evident că mergea la United.

Este cel mai bine plătit jucător român de departe. Valoarea lui i-a adus aceşti bani. Trei ani şi jumătate este contractul. Nu s-a sfătuit cu Contra. Nu a ştiut nimeni despre acest transfer. S-a aflat abia când totul era făcut.

Eu nu pot să mă compar cu Florin Manea (n.r care a zis că Stanciu şi-a aruncat cariera la gunoi cu acest transfer), eu nu pot să mă concentrez pe transferuri la Chelsea, la PSG, la Barcelona. Eu pot în zonele astea. Eu sunt mai mică. Pot la Anderlecht, la Sparta, în Arabia. Toţi rămân cu vorbele spuse la televizor, noi rămânem cu transferurile, cu banii şi cu faima”, a spus Anamaria Prodan, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: anamaria prodantransferstanciu 

viewscnt
Articole similare