Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andone: "Gică are ceva în cap! Sigur face o schimbare!" Planul lui Hagi după ultimul transfer de marcă

EXCLUSIV | Andone: "Gică are ceva în cap! Sigur face o schimbare!" Planul lui Hagi după ultimul transfer de marcă

Superliga

Comentarii

Ioan Andone îl laudă pe Gheorghe Hagi pentru transferul brazilianului Eric şi e convins că acesta are un plan pentru a doua parte a sezonului.

"Fălcosul" spune că se aşteaptă inclusiv la o schimbare de sistem, astfel încât "Regele" să îi poată folosi simultan pe Eric şi Ianis Hagi. Managerul celor de la Volntari a dezvăluit că s-a gândit şi el la transferul lui Eric, dar nu crede că brazilianul şi-ar fi dorit să vină.

"Gică are ceva în cap. Nu l-a adus întâmplător acolo. Are cap. Sigur face o schimbare. Juca 4-3-3, nu ştiu unde îi va fi poziţia lui Eric şi unde va fi poziţia lui Ianis şi a lui Drăguş. După ce vedem câteva meciuri amicale, o să ne dăm seama.

Era foarte bun la Voluntari. Chiar ne gândeam la el, dar era în cantonament şi nu ştiu dacă îşi dorea să vină la ultima clasată. Unul ca el era pentru noi...
", a declarat Andone.

Andone a vorbit şi despre ambiţiile lui Hagi, precizând că e convins că acesta îşi doreşte din nou titlul, chiar dacă la nivel declarativ susţine că Viitorul nu se poate implica în lupta la vârf.

"Gică îşi doreşte (n.r. titlul). Nu poţi să îţi opreşti echipa, mai ales că jucătorii ăştia joacă de atâta timp împreună, au foarte multe calităţi. Puţine echipe din România, nici Steaua, nici CFR-ul nu au jucători să evolueze de atâta timp împreună.

Jucători care joacă de 3-4 ani împreună deja sunt o forţă. Numai că joacă împreună. Plus că dacă au şi calitate, dacă au o concepţie clară de joc, de organizare, de construcţie, sistemul ăsta implementat şi la juniori, 4-3-3 ăsta, e un mare atuu al lui Hagi.

El tace din gură că e inteligent. Numai când se mai enervează. Dar altfel ştie ce face şi face bine ce face.

Păi cum, experienţa lui Gică şi dacă l-ar aduce aproape de el ar fi extraordinar. Se cunosc, se înţeleg, sunt rude.

Se teme că o să-l dea afară dacă vine.... Nu. Ar lucra şi ar creşte Viitorul, aia e clar. Experienţa lui Gică Popescu e mare"
, a mai spus Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andoneinterviuexclusivhagi 

viewscnt
Articole similare