Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andone îi dă cel mai important sfat lui Şumudică: ”Nu trebuie să ţipi niciodată la jucători”. Ce jucător nu trebuie să ia la Al Shabab

EXCLUSIV | Andone îi dă cel mai important sfat lui Şumudică: ”Nu trebuie să ţipi niciodată la jucători”. Ce jucător nu trebuie să ia la Al Shabab

FCSB

Comentarii

Ioan Andone a vorbit despre campionatul din Arabia Saudită şi îi transmite lui Şumudică faptul că trebuie să se schimbe pentru a putea avea succes acolo. Mai mult, Andone consideră că un jucător dorit de Şumudică la Al Shabab nu s-ar putea adapta acolo.

Al Shabab este un club foarte mare acolo, e în primele patru echipe din Arabia Saudită. E o lume total diferită acolo, trebuie să te obişnuieşti cu rugăciuni, nu trebuie să ţipi niciodată la jucători şi ai nevoie de mult tact pedagogic ca să reuşeşti. Dacă va termina pe patru, atunci va fi un eşec total. Ei sunt obişnuiţi cu calificări în Liga Campionilor Asiei. Pretenţiile sunt foarte mari.

Şumudică se va adapta. Nu mai este un antrenor tânăr, are deja o experienţă în afara ţării, cea din Turcia, el doar trebuie să aibă grijă la comportament, ca nu îi vor fi tolerate ieşirile acolo”, a spus Ioan Andone, exclusiv pentru Telekom Sport.

GĂMAN - DA. ALIBEC - NU

Întrebat dacă jucătorii pe care Şumudică vrea să-i ia de la FCSB ar avea şanse în Arabia Saudită, Andone consideră că doar unul dintre ei s-ar adapta.

Cu stilul lui de viaţă, Denis Alibec nu se poate adapta acolo. Va fi foarte greu pentru el, aşa că nu ştiu dacă îl vor transfera. În schimb, Găman e un băiat care va juca bine şi va prinde acolo. Păcat însă de talentul pe care îl are Alibec. Echipa naţională avea nevoie de un fotbalist ca el”, a completat ”Fălcosul”.

Afla mai multe despre: sumudicaandonesfatgamanalibec 

viewscnt
Articole similare