Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andreea Hanca, despre cum a ajuns celebră în Polonia. Sergiu Hanca, surprins şi el: ”Cei din conducere mi-au arătat imaginile” :)

EXCLUSIV | Andreea Hanca, despre cum a ajuns celebră în Polonia. Sergiu Hanca, surprins şi el: ”Cei din conducere mi-au arătat imaginile” :)

Stranieri

Comentarii

Andreea Hanca a devenit vedetă în Polonia prin felul în care se manifestă la meciurile soţului ei. Sergiu Hanca spune că a rămas şi el surprins de atenţia pe care o primeşte soţia sa.

Familia Hanca şi-a găsit liniştea în Polonia. Fostul mijlocaş al lui Dinamo este jucător de bază la Cracovia, echipă care se află pe locul secund, la doar două puncte în spatele liderului Legia Varşovia. Sergiu Hanca o are mereu alături de el pe Andreea, soţia lui, care trăieşte cu intensitate fiecare meci al Cracoviei.

Felul în care Andreea trăieşte meciurile a adus-o în atenţia jurnaliştilor polonezi şi de multe ori imaginile cu gesturile ei au intrat în jurnalele de ştiri sportive. Andreea spune că a rămas surprinsă când a văzut câtă atenţie i se acordă:

”E greu să înţelegi limba lor şi cu Google Translate nu are chiar totul sens. Şi nu ştiam cât de populari suntem în Polonia, chiar nu ştiam. Până când un amic polonez mi-a zis: ”tu chiar nu ştii? / Ce să ştiu? Uite, ai nu ştiu câte mii de fani pe Twitter. Uită-te, că în Polonia Twitter e la modă”.

Atunci am realizat, atunci am văzut într-adevăr ce s-a făcut pe tema apariţiilor mele de la meciurile lui Sergiu, în care ba aveam o problemă cu Sergiu, că doream să fie puţin mai agresiv, ba arbitrii mă supărau, a fost incredibil. A primit Sergiu un galben şi eu am vrut să zic ceva şi în momentul ăla am văzut că sunt filmată, o să apar din nou pe toate canalele de televiziune şi chiar aşa a fost.

Sunt naturală şi probabil asta le place polonezilor la mine şi la noi, în general. Pentru că şi Sergiu la fel e, suntem amândoi naturali, ne comportăm acolo ca nişte oameni normali. Şi ei apreciază foarte mult faptul că ne oprim şi vorbim cu ei. Că le răspundem la toate acţiunile pe care ei ni le propun, au fost foarte încântaţi de noi ca familie, ca echipă”,
a mărturisit Andreea Hanca pentru Telekom Sport.

Sergiu Hanca spune că suportul soţiei îl ajută, dar nu se aştepta să ajungă atât de celebră pentru reacţiile ei. Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani susţine că a rămas surprins când i-au fost prezentate imaginile cu Andreea în tribună:

”Sunt foarte mândru, pentru că mereu a trăit toate meciurile la intensitate maximă alături de mine, eu pe teren, ea în tribună, fiecare îşi făcea treaba unde ştie mai bine. Eu pe moment nu vedeam reacţiile ei din tribună sau nu mă uitam după ea, ştiam unde este mereu, dar după aceea, după ce apăreau fel şi fel de imagini o întrebam prima oară ”chiar aşa ai făcut?” Mereu primeam de la cei de la club imaginile, că mereu o filmau şi îmi trimiteau”, a comentat Hanca pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sergiu hancaandreea hanca 

viewscnt
Articole similare