Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Andreea Hanca îl înţelege pe Sorescu după incidentele cu suporterii: ”E vorba despre acelaşi suporter care m-a atacat pe mine”

EXCLUSIV Andreea Hanca îl înţelege pe Sorescu după incidentele cu suporterii: ”E vorba despre acelaşi suporter care m-a atacat pe mine”

Dinamo București

Comentarii

Meciul Astra - Dinamo 4-1, disputat pe 20 decembrie 2018, a fost ultimul joc al lui Sergiu Hanca la Dinamo.

EXCLUSIV Andreea Hanca îl înţelege perfect pe Sorescu după incidentele cu suporterii. Ce dezvăluire a făcut: ”E vorba despre acelaşi suporter care m-a atacat pe mine”

În timpul meciului a avut loc un mic scandal între suporterii lui Dinamo şi soţia fotbalistului, Sergiu Hanca. 

Mijlocaşul legitimat în prezent la Cracovia a înscris unicul gol al "câinilor" în acel joc, iar soţia sa a sărbătorit momentul. Andreea Hanca se afla în mijlocul suporterilor dinamovişti, care n-au gustat modul în care aceasta s-a manifestat, având în vedere scorul de pe tabelă.

Întrebată despre incidentul cu suporterii, Andreea a mărturisit: ”Atunci a fost mai greu să-l accept şi să îl înteleg pentru că nu era nimic de inţeles.  Acum îmi dau seama că aşa a fost să fie, noi suntem foarte credincioşi şi clar că dacă nu se întâmpla acel incident, nu mai ajungeam la Cracovia. Practic nu ni se schimba viaţa şi tocmai că suntem oameni buni şi am avut încredere că drumurile noastre sunt duse unde trebuie. Ştiam că chiar dacă e un lucru rău şi am suferit atunci, ştiam că o să fie foarte bine după lacrimile de tristeţe vârsate”.

Andreea a urmărit din Polonia şi incidentele prin care a trecut Deian Sorescu. Soţia lui Hanca a dezvăluit că şi-a dat seama că suporterii cu care ea avut probleme sunt aceiaşi care au avut de a face şi cu Sorescu. 

”Sergiu a vorbit cu Deian şi am făcut haz de necaz că eram în Polonia şi ne trăim imagini cu el şi erau paralele cu mine şi culmea e ca unul dintre fani a fost la ambele episoade şi culmea e că îl şi cunoşteam. Nu a atentat la mine sau ceva, dar era acolo şi la Deian a fost din nou. Încerc să-i înţeleg şi pe ei pentru că suntem dinamovişti şi iubim Dinamo şi nu ne putem gândi că Dinamo ar putea să retrogradeze”, a conchis soţia lui Hanca. 

 

Afla mai multe despre: sergiu hancaandreea hancadinamo 

viewscnt
Articole similare