Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andrei Chindriş pleacă de la FC Botoşani. Anunţul făcut de Marius Croitoru: "A fost o perioadă grea pentru el"

EXCLUSIV | Andrei Chindriş pleacă de la FC Botoşani. Anunţul făcut de Marius Croitoru: "A fost o perioadă grea pentru el"

FC Botoșani

Comentarii

Andrei Chindriş (21 de ani) este tot mai aproape de plecarea de la FC Botoşani. Fotbalistul despre care s-a scris că a fost pe lista celor de la Valencia urmează să părăsească gruparea moldavă, a anunţat Marius Croitoru.

În cadrul emisiunii Sport Report, Marius Croitoru a confirmat că Andrei Chindriş este unul dintre jucătorii care pot pleca în curând de la FC Botoşani. Dorit în trecut de belgienii de la Mouscron, transferul fundaşului central a picat din cauza pandemiei de coronavirus. 

"Din discuţiile pe care le am e posibil să plece doi jucători. Şi Chindriş. Cluburile ajunseseră la un numitor comun (n.r. - oferta de la Mouscron). A fost o perioadă grea pentru el, perioada imediat de după pandemiei. Discuţii sunt şi pentru Chindriş, nu ştiu campionatele. Sunt impresari care sună, le oferă salarii. Cât de calculat ai fi, tot te dezechilibrează mental, când poţi câştiga sume mai mari din alte campionate", a spus Croitoru la Telekom Sport. 

Cotat la 1 milion de euro, Chindriş a fost dorit şi de FCSB, însă Gigi Becali nu s-a înţeles cu Valeriu Iftime pentru transferul internaţionalului de tineret. În acest sezon, Chindriş a jucat în trei partide şi a marcat un gol în Liga 1. 

El a fost transferat de Botoşani în 2017, de la U Cluj şi a fost împrumutat o perioadă la Academica Clinceni şi Miroslava. 

Afla mai multe despre: chindris 

viewscnt
Articole similare