Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andrei Cristea a devenit antrenor secund la Poli Iaşi şi îşi pregăteşte viitorul în fotbal: "Un an vreau să mai joc şi apoi văd unde voi fi"

EXCLUSIV | Andrei Cristea a devenit antrenor secund la Poli Iaşi şi îşi pregăteşte viitorul în fotbal: "Un an vreau să mai joc şi apoi văd unde voi fi"

Superliga

Comentarii

Andrei Cristea, jucătorul şi antrenorul secund al lui Poli Iaşi, a vorbit despre noua ipostază în care este pus la clubul din Moldova. De asemenea, a lăudat noul val de tineri antrenori venit în fotbalul românesc.

Andrei Cristea, fotbalist şi antrenor secund la Poli Iaşi

Atacantul are şansa să înveţe meserie de la Mircea Rednic, cel care a acceptat ca Andrei Cristea să îi fie secund la Poli Iaşi. Înainte de reluarea sezonului regular, Cristea a susţinut că încearcă să mai activeze ca fotbalist încă un an şi că apoi se va decide în privinţa drumului pe care-l va urma: "Deocamdată mai am contract până în vară, mă simt foarte bine aici, în momentul de faţă mi-aş dori să mai joc un an, dar asta doar dacă voi reuşi să înscriu nişte goluri importante pentru a-mi da motivaţie să merg mai departe. Dacă nu, rămâne de văzut pe ce drum voi merge, dacă voi fi în administraţie sau în plan sportiv, în antrenorat", a declarat Andrei Cristea. 

Din punctul de vedere al lui Cristea, Poli Iaşi nu are şanse să se lupte la titlu: "Nu, este dificil, trebuie să recunoaştem. E dificil să schimbi lucrurile într-un timp atât de scurt fiindcă echipele mari au condiţii foarte bune, bugete foarte mari", a mai spus Andrei Cristea. 

De asemenea, secundul de la Poli Iaşi s-a arătat încântat de antrenorii tineri, care şi-au făcut apariţia în fotbalul românesc: "Este un lucru minunat faptul că cei din generaţia mea, cum sunt Dică, Rădoi, domnul Teja vin din urmă şi mulţi alţi antrenori tineri sunt sprijiniţi şi li se acordă şanse să devină antrenori. Eu le ţin pumnii, sunt jucători care au jucat la un nivel mare, care au avut alţi antrenori mari la rândul lor şi cu siguranţă ar putea ajuta fotbalul românesc. S-au schimbat multe în fotbalul românesc, atât conducerea federaţiei, cât şi regulile care sunt la nivelul primei şi a doua divizii. Sunt foarte mulţi jucători tineri care trebuie să joace şi, uşor, uşor s-au văzut şi rezultate, precum la echipa naţională de tineret", a adăugat atacantul lui Poli Iaşi. 

 

Afla mai multe despre: andrei cristeaandrei cristea secund poli iasiandrei cristea poli iasi 

viewscnt
Articole similare