Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andrei Cristea, fără regrete după ce s-a transferat din nou: "Trebuia neapărat să fac acea alegere"

EXCLUSIV | Andrei Cristea, fără regrete după ce s-a transferat din nou: "Trebuia neapărat să fac acea alegere"

CSM Poli Iași

Comentarii

Fotbalistul a revenit la Poli Iaşi după şase luni petrecute la U Craiova, acolo unde nu a reuşit să se impună.

La 35 de ani, Andrei Cristea nu s-a plictisit de fotbal. Vrea să ajute iaşiul să îşi facă din nou echipă de play-off. 
 
"Sunt fericit că m-am întors la Iaşi. Aici întotdeauna m-am simţit bine şi este clubul căruia îi datorez foarte mult. Mi-aş dori foarte mult ca în acest an să reformăm o echipă, să construim o echipă puternică şi să avem multă linişte. Aşa a fost viaţa, trebuia neapărat să fac acea alegere la începutul anului. Însă până la urmă e bine că m-am întors" a spus fotbalistul cu 130 de goluri înscrise în carieră. 
 
Iaşiul i-a pierdut pe mulţi dintre cei care reuşiseră salvarea de la retrogradare în campionatul precedent. Se aşteaptă acum venirea altor fotbalişti care să crească nivelul echipei. 
 
"Şi eu îmi doresc foarte mult, însă nu este suficientă doar prezenţa mea aici. Cred că şi dumneavoastră sunteţi conştienţi că echipa are nevoie de transferuri, de jucători valoroşi pe toate posturile, pentru a putea emite pretenţii. S-au schimbat multe lucruri faţă de ce era acum şase luni. Noi sperăm că lucrurile vor merge înspre bine. Bineînţeles că mai e nevoie de fotbalişti, de jucători şi atunci, chiar dacă campionatul bate la uşă, eu cred că pe parcurs ne vom forma şi vom alcătui o echipă de temut, cum eram" speră vârful revenit în Copou. 

Afla mai multe despre: poli iaşiandrei cristeau craiovatransferuri 

viewscnt
Articole similare