Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andrei Cristea, surpriza lui Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda? Nicolae Dică: ”Poate să ajungă oricând la echipa naţională!”

EXCLUSIV | Andrei Cristea, surpriza lui Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda? Nicolae Dică: ”Poate să ajungă oricând la echipa naţională!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Nicolae Dică, secundul selecţionerului Mirel Rădoi, a comentat în exclusivitate pentru Telekom Sport evoluţia excelentă a decarului Politehnicii Iaşi, Andrei Cristea, din partida cu FCSB.

Coleg la FCSB cu Andrei Cristea, în echipa care a eliminat-o pe Valencia din şaisprezecimile Cupei UEFA, în 2005, Dică a avut numai cuvinte de laudă la adresa veteranului Iaşului.

”Fostul meu coleg, într-adevăr are nişte evoluţii extraordinare. Şi eu am suferit din cauza lui, că am pierdut un campionat la Iaşi, când mi-a dat gol şi mereu pe unde îl întâlnesc îi zic mereu de treaba asta. Mă bucur pentru Andrei, că mai joacă şi la vârsta asta şi o face foarte bine. Este unul dintre jucătorii importanţi ai campionatului şi pentru el e important să fie sănătos, să poată să joace cât mai mult.”, ne-a spus Nicolae Dică, invitat la emisiunea Sport Report de pe Telekom Sport 1.

”Dicanio” nu a negat posibilitatea ca un fotbalist ajuns la 36 de ani, aşa cum este Andrei Cristea, să fie convocat la echipa naţioanală a României.

”Nu, nu e exclusă. Pentru noi, vârsta nu e aşa importantă. Atât timp cât jucătorul are evoluţii foarte bune, din punct de vedere fizic stă bine, poate să ajungă oricând la echipa naţională. Depinde ce se întâmplă şi cu ceilalţi jucători care sunt pe poziţia lui.”, ne-a explicat antrenorul secund al României.

 

Afla mai multe despre: andrei cristeanicolae dicaromaniamirel radoi 

viewscnt
Articole similare