Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Andrei Ivan mizează pe o surpriză pe finalul play-off-ului Ligii 1: "Acesta e atuul"

EXCLUSIV | Andrei Ivan mizează pe o surpriză pe finalul play-off-ului Ligii 1: "Acesta e atuul"

Liga 1

Comentarii

Atacantul lui U Craiova, Andrei Ivan, îşi doreşte reluarea Ligii 1, pentru a se lupta la titlu cu CFR Cluj şi FCSB. Până la acel moment, fotbalistul se antrenează acasă, precum majoritatea jucătorilor din România.

"Mă simt bine, sunt sănătos, şi am încput să mă antrenez acasă, mă antrenez în curte, ai mei sunt sănătoşi şi ieşim doar la magazin.Cei de la club ne-au dat un program şi trebuie să-l respectăm. Ştim că reîncepe campionatul şi ne batem la titlu, eu cred că se va relua. Chiar aş vrea să mă întorc la antrenamente, mi-e dor de colegi, de fotbal, vom vedea ce vom primi de la antrenor în zilele următoare", a declarat Andrei Ivan pentru Telekom Sport.

Atacantul regretă şi acum înfrângerea în faţa lui FCSB, de pe Arena Naţională, scor 4-1, din urmă cu o lună. Totuşi, pe finalul play-off-ului, mizează pe puterea grupului lui Corneliu Papură: "Mereu mă uit la meciuri, am pe laptop toate meciurile şi chiar îmi pare rău că puteam face mai mult şi asta a fost. Înainte de meciul cu Iaşi a fost totul bine, a fost o înfrângere dureroasă. Avem o echipă bună, avem un mijloc foarte bun, un atac la fel şi cred că atuul e că suntem o familie foarte frumoasă. Nu ştiu ce decizie va lua federaţia, dar cred că se va relua campionatul. La noi, totul e ok cu salariile, nu o să avem probleme. Vom vedea când începem campionatul. Şi colegii mei se antrenează, s-au plictisit şi ei acasă, vor să înceapă fotbalul", a mai spus Ivan. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe