Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Andrei Prepeliţă se gândeşte serios la retragerea din activitate: "Mi-ar face plăcere să îmi închei cariera acolo, în Liga 1"

EXCLUSIV | Andrei Prepeliţă se gândeşte serios la retragerea din activitate: "Mi-ar face plăcere să îmi închei cariera acolo, în Liga 1"

FC Argeș

Comentarii

Andrei Prepeliţă, mijlocaşul echipei FC Argeş, a mărturisit că vrea să îşi încheie cariera la formaţia piteşteană.

Ajuns la 34 de ani, Prepeliţă a luat în calcul să se retragă încă dinainte să semneze cu FC Argeş, subliniind că vrea să îşi încheie cariera la formaţia la care a şi început fotbalul profesionist. Până atunci, însă, internaţionalul român vrea să o readucă pe FC Argeş în Liga 1.

"Mi-ar face plăcere să îmi închei cariera la FC Argeş în Liga 1"

"În afară că mi-au lipsit fotbalul, antrenamentele, m-am antrenat cum am putut, stau la curte şi am putut să improvizez unele antrenamente, în rest m-am mişcat şi prin oraş, şi în afara oraşului pe baza declaraţiei.

Sincer, nu m-am plictisit, dar îmi este dor de fotbal, de antrenament organizat, sperăm să revenim cât mai repede la lucrurile astea şi totul să îşi revină. Ai mai avut o asemenea vacanţă? În ultimii ani am mai avut, de când am terminat contractele în străinătate, am mai avut câte şase luni.

Ba am avut câte un proces, ba am aşteptat o ofertă mai bună, nu am vrut să revin în campionatul intern. După aceea am avut şi unele gânduri să mă retrag. Ultimul contract am revenit acasă, la Piteşti, asta a contat foarte mult că sunt şi acasă şi pot să îmi rezolv şi treburile celelalte şi să fiu aproape de familie.

[...] Mi-ar face plăcere să îmi închei cariera la FC Argeş în Liga 1", a declarat Andrei Prepeliţă, pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe