Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andrei Radu a anunţat la ce echipă vrea să joace în sezonul viitor: "E cea mai bună soluţie pentru mine"

EXCLUSIV | Andrei Radu a anunţat la ce echipă vrea să joace în sezonul viitor: "E cea mai bună soluţie pentru mine"

Stranieri

Comentarii

Căpitanul echipei naţionale de tineret, Andrei Radu (22 de ani), a mărturisit că îşi doreşte să continue încă un sezon la Genoa.

Cum Internazionale Milano îl poate răscumpăra oricând de la Genoa, viitorul portarului nu depinde de el.

"Sincer, eu mi-aş mai dori să rămân un an la Genoa, pentru că în acest an am crescut foarte mult şi sunt conştient de faptul că dacă voi mai rămâne un an, voi creşte şi mai mult. E cea mai bună soluţie pentru mine", a spus Andrei Radu, la Telekom Sport.

Transferat vara trecută de la Inter, pentru opt milioane de euro, Andrei Radu a impresionat în acest sezon la Genoa. 33 de meciuri a adunat goalkeeper-ul român în poarta "grifonilor", în ediţia recent încheiată din Serie A.

După încheierea sezonului, Andrei Radu nu intră în vacanţă. El va juca la Campionatul European de tineret din Italia şi San Marino, de luna viitoare.

"Suntem nerăbdători şi suntem pregătiţi. Sunt convins că vom merge acolo şi vom face ce am făcut şi până acum, vom arăta ce am arătat şi până acum.

Nu trebuie să ne fie frică de nimeni şi nu trebuie să ridicăm nicio echipă în slăvi, pentru că noi mergem acolo şi ne jucăm şansele de la egal la egal. Dacă suntem acolo, înseamnă că suntem buni şi înseamnă că putem bate pe oricine", a mai spus Andrei Radu.

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare