Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Andrei Radu n-ar fi avut loc să vorbească în perioada noastră!” Verdictul unuia dintre liderii Generaţiei de Aur

EXCLUSIV | ”Andrei Radu n-ar fi avut loc să vorbească în perioada noastră!” Verdictul unuia dintre liderii Generaţiei de Aur

Echipa națională

Comentarii

Andrei Radu este căpitanul echipei naţionale de tineret şi un lider cum nu a mai văzut fotbalul românesc de foarte mult timp, dar un fost mare internaţional este de părere că în generaţia lui nu ar fi avut nicio şansă să vorbească aşa cum o face acum în vestiarul naţionalei conduse de Rădoi.

Andrei Ionuţ Radu (22 de ani) nu a impresionat doar pe teren, acolo unde şi-a scos de multe ori colegii, atât în preliminarii, cât şi la Campionatul European U21, cu reflexele sale senzaţionale, ci şi în vestiar. Discursurile sale motivaţionale au fost făcute publice abia după ce România a învins dramatic Portugalia, 2-1, dar colegii săi îl consideră de mult timp pe portarul lui Genoa liderul acestei generaţii. 

Cu toate acestea, goalkeeper-ul nu ar fi putut să vorbească în vestiarul Generaţiei de Aur, cel puţin aşa susţine Gică Popescu: "Nu ar fi avut loc să vorbească Radu în perioada noastră. Erau alţii înaintea lui, era lista de aşteptare lungă", a spus, în exclusivitate pentru Telekom Sport, fostul căpitan al naţionalei. 

Totuşi Popescu îi recunoaşte abilităţile lui Radu, atât cele fotbalistice, cât şi cele oratorice, şi îl vede în poarta naţionalei din toamnă: "Are un discurs incredibil şi face bine echipei. Este unul dintre jucătorii importanţi ai aceste echipe, are un discurs motivator incredibil, sper să şi-l păstreze şi echipa să reacţioneze aşa cum a făcut-o şi în meciurile de debut. Radu este Radu, un jucător cu o perspectivă incredibilă, jucător care joacă titular într-unul dintre cele mai puternice campionate din Europa şi atunci când vine la naţionala de tineret o face la fel de bine. Eu sunt convins că după acest turneu final va fi unul dintre portarii de la naţionala mare".

Rămâne de văzut dacă selecţionerul Contra îl va titulariza pe Radu în locul lui Ciprian Tărăruşanu, însă viitorul căpitanului de la sub 21 de ani este promiţător. El a fost răscumpărat de Inter şi va ajunge la echipa lui Antonio Conte de anul viitor. 

Afla mai multe despre: andrei radugica popescuechpa nationala 

viewscnt
Articole similare