Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andrei Vlad, despre cel mai urât moment din cariera sa: ”Noaptea n-am putut să dorm”

EXCLUSIV | Andrei Vlad, despre cel mai urât moment din cariera sa: ”Noaptea n-am putut să dorm”

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad spune că returul cu Rapid Viena, în 2018, în play-off-ul Europa League, a fost cel mai urât meci din cariera sa. Atunci, tânărul portar al FCSB-ului a gafat la golul marcat de austriecii şi ”roş-albaştrii” au ratat astfel calificarea în grupele Europa League.

Transferat în vara lui 2017 de la Craiova, Andrei Vlad a fost unul dintre jucătorii în care Gigi Becali şi-a pus mari speranţe. Drept urmare, la începutul sezonului trecut, a insistat să fie titular, pentru a-şi continua creşterea. Însă a fost prea devreme pentru Andrei Vlad, care a greşit de mai multe ori şi a fost astfel aspru criticat.

Însă meciul în care greşelile sale au cântărit foarte mult a fost returul cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League. Atunci, în prima manşă, FCSB a pierdut cu 3-1. În retur, bucureştenii au intrat cu 2-0 la pauză - scor de calificare - însă, în minutul 63, Andrei Vlad a respins greşit o minge uşoară şi austriecii au redus din diferenţă. S-a terminat 2-1 pentru FCSB, care a ratat astfel calificarea în grupele Europa League.

Andrei Vlad a fost atunci scos vinovat pentru ratarea calificării şi portarul în vârstă de 20 de ani spune că n-a putut să doarmă toată noapte de supărare.

Care a fost cel mai frumos moment trăit de când ai venit la FCSB?
Victoria cu Lazio.

Şi cel mai urât, de coşmar?
Cred că atunci când am ieşit din Europa League, cu Rapid Viena.

Câte nopţi nu ai dormit după acel meci?
O noapte.

Cine ţi se pare că este cel mai mare susţinător al tău din spaţiul public, dintre oamenii de fotbal?
Nu ştiu dacă am foarte mulţi susţinători. Mai ales oamenii de fotbal care m-au văzut şi care mă cunosc ştiu că sunt un tip muncitor, care îmi doresc foarte mult să cresc şi să reuşesc.

Afla mai multe despre: andrei vlad 

viewscnt
Articole similare