Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andrei Vlad l-a uimit pe un veteran din Liga I: „Are ce eu am câştigat abia la 30 de ani. Este fantastic”

EXCLUSIV | Andrei Vlad l-a uimit pe un veteran din Liga I: „Are ce eu am câştigat abia la 30 de ani. Este fantastic”

Superliga

Comentarii

Andrei Vlad (22 de ani) s-a impus la FCSB şi creşte de la meci la meci.

Tânărul jucător este pe placul lui Răzvan Pleşca, portar cu peste 300 de meciuri în Liga 1.

Ce a spus Pleşca:

„E greu ca un portar u21 să apere titular în Liga 1, sunt Andrei Vlad şi Marian Aioani, dar sunt excepţiile pentru că au mai fost echipe care au încercat să joace cu portari tineri şi ştiu din propria experienţă că e foarte greu să ai constanţă şi să faci faţă la 19-20 ani ca portar”, a declarat Răzvan Pleşca, portarul Gazului. 

Tânărul portar Andrei Vlad a fost aspru criticat după ultimul meci jucat de FCSB la Giurgiu împotriva campioanei, CFR Cluj, 1-1.

Deşi au condus încă din prima repriza, roş-albaştrii au fost egalaţi în prelungiri, după o gafă a lui Vlad, căruia i-a trecut balonul lovit de Burcă cu capul printre mâini. 

Fundaşul a lovit cu capul, balonul s-a dus de pământ, iar terenul denivelat a schimbat direcţia, păcălindu-l pe Vlad, care a scăpat mingea printre mâini. 

A fost greşeala lui Vlad? Varianta lui Pleşca

Întrebat despre eveniment, Pleşca a mărturisit, în exclusivitate, pentru Telekom Sport: „Îl văd ca pe un portar extraordinar, nu are nicio vină la golul pe care l-a primit cu CFR, pur şi simplu a fost gazonul de vină chiar dacă la tv nu s-a văzut foarte clar, ştiu ce i s-a întâmplat pentru că aşa am păţit şi eu, a avut ghinion, nu are de ce să-l doboare acest gol.

El a demonstrat ,atât în Liga 1, cât şi la campionatul de tineret că e un portar fantastic. E mult mai calm decât mine pentru că eu am câştigat acest calm după 30 ani, pentru un portar atât de tânăr să fie atât de sigur pe el e ceva extraordinar şi cred că va ajunge unul dintre portarii mari ai României”. 

  •  850.000 de euro este cota actuală a lui Andrei Vlad, cu 500.000 de euro mai mult decât acum un an
  • 5 goluri în cele 4 meciuri de play-off în care a apărat a încasat Andrei Vlad

Afla mai multe despre: andrei vladfcsbrazvan plesca 

viewscnt
Articole similare