Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Andrei Vochin a vorbit la Telekom Sport despre pierderile FRF în perioada de pandemie. Ce propuneri face Federaţia la videoconferinţa UEFA

EXCLUSIV Andrei Vochin a vorbit la Telekom Sport despre pierderile FRF în perioada de pandemie. Ce propuneri face Federaţia la videoconferinţa UEFA

FRF

Comentarii

Problemele Federaţiei Române de Fotbal din această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus, au fost dezbătute la Telekom Sport de Andrei Vochin.

Consilierul lui Răzvan Burleanu a analizat situaţia la nivelul reducerilor salariale de la FRF, dar a vorbit şi despre propunerile pe care FRF le va face în cadrul videoconferinţei care va avea loc miercuri, 1 aprilie, cu reprezentanţii tututor celor 55 de federaţii naţionale afiliate UEFA.

Andrei Vochin: ”Nimeni nu e fericit când se diminuează veniturile”

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit la Telekom Sprt despre reducerea salariilor la Federaţia Română de Fotbal: ”Este o situaţie de criză, care trebuie înţeleasă în contextul ei general, activitatea noastră a fost lovită din plin, au fost închise toate competiţiile sportive, de aceea decizia luată mi se pare una corectă până la urmă în situaţii de criză” a mărturisit Vochin.

”Nimeni nu e fericit când se diminuează veniturile, dar fiecare trebuie să înţleagă că astea sunt zilele pe care le trăim. Ştiu că cel mai greu le va fi celor cu salarii mici şi în situaţia asta sunt mai mult de 75% dintre angajaţii federaţiei, dar am credinţa că totul se va termina într-o lună şi jumătate” a mai adăugat oficialul FRF.

Pierde bani Federaţia în perioada asta? ”Se pierd nişte bani, nu ştiu cât, nu am acces la toate datele, dar printr-o deducţie logică, banii de la amicalul cu Anglia sunt pierduţi, banii pe care îi încasai de la ofinală de Cupă, un eveniment organizat de Federaţie sunt pierduţi. Sunt anumite sume care pe o perioadă scurtă, se pierd” a mărturisit Andrei Vochin.

Având în vedere evoluţia pandemiei COVID-19, UEFA a stabilit o videoconferinţă cu reprezentanţi ai tuturor celor 55 de federaţii naţionale, dedicată situaţiei reprogramării tuturor partidelor din diferite competiţii. Discuţiile vor avea loc miercuri, 1 aprilie, de la ora 13:00, ora României: ”Ideea Federaţiei să ceară celor de la UEFA prelungirea termenului astfel încât această competiţie să se poată termina pe teren aşa cum ar trebui să fie, iar termenele de livrare al echipelor care vor participa în cupele europene să fie amânată. Asta ar fi propunerea pe care FRF o va face FRF” a mai adăugat oficialul Federaţiei Române de Fotbal, în cadrul emisiunii Sport Center de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare