Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andrei Vochin, detalii despre titularizarea lui Rus: ”Asta trebuie să înţeleagă cei de la MOL Vidi” Care era planul lui Contra

EXCLUSIV | Andrei Vochin, detalii despre titularizarea lui Rus: ”Asta trebuie să înţeleagă cei de la MOL Vidi” Care era planul lui Contra
Comentarii

Adrian Rus este titular în echipa României pentru meciul cu Malta, iar situaţia lui de acum încolo va fi clară: fundaşul va putea juca doar pentru naţionala României.

LIVE TEXT | AICI AI TOATE DETALIILE DESPRE ROMÂNIA - MALTA

Din punct de vedere sportiv, ar trebui să îl ajute, pentru că este un jucător internaţional şi nu ştiu câţi jucători internaţionali sunt pe la Mol Vidi pe acolo. El dacă nu era accidentat în debutul lunii iunie, era convocat la echipa naţională de atunci.

Convocarea lui la echipa naţională nu are nicio legătură cu dubla lui cetăţenie, are legătură doar cu valoarea lui. Dacă cei de la Mol Vidi vor îneţelege acest lucru, vor avea pe mână un jucător care va valora trei, patru milioane de euro, peste un an, doi, dacă vor ştii să îl folosească. Dacă nu şi nu îi interesează banii, pentru că ei au bani de la Guvern, nu-s ca noi, care ne întreţinem numai din fonduri private, dacă nu vor înţelege vor pierde probabil un jucător şi Rus va ajunge să plece de acolo şi va dovedi acolo unde se va duce că este un fotbalist foarte bun”, a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian rusromaniavochin 

viewscnt
Articole similare