Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV / Andrei Vochin prezintă problema principală a Craiovei: „Ştie asta şi Marinos Ouzounidis, dar nu o spune la televizor”

EXCLUSIV / Andrei Vochin prezintă problema principală a Craiovei: „Ştie asta şi Marinos Ouzounidis, dar nu o spune la televizor”

Superliga

Comentarii

Craiova şi Sepsi nu s-au dezminţit nici astăzi. Au repetat rezultatul pe de „Oblemenco” din sezonul regulat, 0-0.

Specialistul de la Telekom Sport, Andrei Vochin, a vorbit despre problemele Craiovei după venirea lui Marinos Ouzounidis.

„Marinos e acolo şi vede lucrurile altfel. De la distanţa nu pare aşa.. că este lipsa de încredere problema echipei. Altele sunt. El a stabilizat zona defensivă. Dar a pierdut un jucător în sistemul acesta. Nistor este mai aproape de Mateiu de cât Cicâldău şi asta se vede în joc. Fundaşul rar o să intre în mijlocul terenului, în faţa, de regulă, mijlocaşul lateral intră în centru. Din zona dreaptă nu vine nimic. Nu poţi crea triunghiuri laterale aşa.

Craiova face tot ce face pe faza ofensivă, mai exact, pe partea stângă. Problema reală este că primii doi atacanţi sunt accidentaţi: Ivan şi Koljic. Lui Cicâldău nu cred că îi convine această poziţie. Universitatea Craiova nu are ocazii, ştie şi el dar nu o spune la televizor. Astăzi cel mai periculos atacant a fost Paul Papp, fundaşul!”, a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Andrei Vochin.

Cu acest rezultat, Craiova bate pasul pe loc în lupta la titlu. Rămâne pe locul 3, cu 30 de puncte, 3 sub liderul FCSB şi două sub campioana CFR Cluj. Cele două rivale au câte un meci mai puţin disputat.

Elvir Koljic, ghinion peste ghinion! Atacantul are noi probleme de sănătate

Elvir Koljic nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Sepsi din cauza unor noi probleme de sănătate.
Atacantul bosniac a revenit după o grea accidentare, iar acum se pare că are noi probleme care îi dau bătăi de cap!
Pro Sport anunţă că fotbalistul a plecat în Portugalia pentru a efectua un RMN. Sorin Cârţu susţine că Elvir Koljic nu s-a simţit bine după cele 45 de minute bifate în meciul tur cu ACS Viitorul Târgu Jiu, din semifinalele Cupei României.
„Să vedem… nu simte el, probabil mai resimte nişte… nu ştiu, vedem. Deocamdată, RMN-ul am înţeles că nu a rezultat nimica, dar se pare că se duce în Portugalia să facă un RMN. Nu s-a simţit prea bine după repriza aia. De aia face RMN-ul, să vadă ce îl deranjează”, a declarat Sorin Cârţu, în exclusivitate, pentru ProSport.

Koljic a marcat de şase ori în opt meciuri jucate pentru U Craiova în startul actualului sezon, apoi s-a accidentat.

Afla mai multe despre: marinos ouzounidiscraiova 

viewscnt
Articole similare