Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Andrei Vochin ştie ce se va întâmplă dacă refuză Boloni naţionala: ''Există mereu o variantă mai accesibilă''

EXCLUSIV Andrei Vochin ştie ce se va întâmplă dacă refuză Boloni naţionala: ''Există mereu o variantă mai accesibilă''

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu&Co se află în căutarea unui selecţioner încă de la mijlocul lunii noiembrie, când Mirel Rădoi s-a despărţit de naţională.

EXCLUSIV Andrei Vochin ştie ce se va întâmplă dacă refuză Boloni naţionala: ''Există mereu o variantă mai accesibilă''

De aproape două luni, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă căută un antrenor pentru echipa naţională. Cei doi au negociat cu câteva nume importante, dar aproape imposibil de adus: Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu.

Acum se discută cu Boloni, însă negocierile s-au blocat. Invitat în studioul TelekomSport, Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a vorbit despre planul de rezervă de la FRF. 

''Dacă Boloni refuză cred că există un plan. Mă bazez pe tot ce s-a întâmplat pana acum la FRF, mereu a fost o variantă care a acoperit criza de timp. Dacă cel ales nu răspundea ''prezent'' era mereu o variantă care era accesibilă. Când a plecat Piţurca era o criză de timp... era mare... şi soluţia care era acoperitoare era Anghel Iordănescu.

Atunci am avut o discuţie cu Iordănescu şi el a fost foarte fair şi a zis că nu se bagă. După ne-a zis ''dacă nu găsiţi, atunci vin eu şi mă pun pe bancă''. Ăla e un plan de rezervă discutat, pus la cale'', a declarat Vochin pentru telekomsport.ro. 

''Membri comitetului executiv vor afla ce negocieri au avut loc''

''Membri comitetului executiv vor afla ce negocieri au avut loc. De regulă... eu spun cum era înainte. De regulă membrii comitetului sunt şi consultaţi, e un dialog deschis. Se consultă. Nu ştiu dacă informaţile le divulgă când au loc negocierile. Dar când sunt încheiat există această expunere!'', a conchis Vochin. 

Dacă Boloni refuză oferta, Adi Mutu şi Edi Iordănescu rămân în prim-planul şefilor de la FRF.

Ambii antrenori au refuzat oferte din alte parte recent, semn că îşi doresc să preia echipa naţională, chiar dacă nu au fost printre primele variante ale lui Burleanu sau Stoichiţă.

Mutu este liber de contract după ce a fost ”împins” de FC U Craiova să demisioneze, iar CV-ul său, în afara perioadei de selecţioner U21, nu impresionează. De cealaltă parte, Edi Iordănescu este şi el liber de contract după despărţirea de FCSB, iar, în ciuda faptului că are ceva mai multă experienţă ca ”Briliantul”, nici fostul tehnician de la CFR nu reprezintă o variantă ideală pentru România.

Afla mai multe despre: bolonifrfrăzvan burleanu 

viewscnt
Articole similare