Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andrei Vochin surprins de evoluţia Craiovei contra lui FCSB: ”Asta nu cred că s-a întâmplat nici cu Mangia, nici cu Papură”

EXCLUSIV | Andrei Vochin surprins de evoluţia Craiovei contra lui FCSB: ”Asta nu cred că s-a întâmplat nici cu Mangia, nici cu Papură”
Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, primul pentru Victor Piţurcă pe banca tehnică a oltenilor.

Juvhel Tsoumou a marcat singurul gol al meciului în minutul 88. Oltenii nu au tras nici măcar o dată pe spaţiul porţii, deşi şi-au creat ocazii de gol.

Andrei Vochin a vorbit la Sport Report despre abordarea Universităţii în partida cu FCSB. Consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu a explicat cum a văzut el partitura interpreată de Piţurcă la primul meci pe banca oltenilor şi ce l-a surprins cel mai tare: ”Nu ştiu dacă a greşit abordarea. Nu s-a dus să facă pressing, dar poate avea circumstanţe, pentru că FCSB are jucători de contraatac şi joacă foarte bine această fază. Terenul era prost, iar terenul prost încurcă echipa care construieşte, adică jocul pe care Piţurcă îl preferă. Nu cred că a greşit abordarea, a îmbrăţişat o partitură de aşteptare. Ceea ce pe mine m-a surprins este că echipa lui nu a tras pe poartă. Asta chiar nu s-a întâmplat nici cu Mangia, nici cu Papură. Cred că reapariţia lui Koljic va schimba jocul, iar Craiova va avea mai multe situaţii de poartă” a explicat Andrei Vochin, în exclusivitate la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: andrei vochinpiţurcă 

viewscnt
Articole similare