Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Anghel Iordănescu a pus tunurile pe jucătorii naţionalei şi l-a apărat pe Rădoi: ”Nu ai voie, Puşcaş! Rădoi va îndrepta lucrurile”

EXCLUSIV Anghel Iordănescu a pus tunurile pe jucătorii naţionalei şi l-a apărat pe Rădoi: ”Nu ai voie, Puşcaş! Rădoi va îndrepta lucrurile”
Comentarii

La Sport Report, fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu a vorbit despre situaţia echipei naţionale. El l-a apărat pe Mirel Rădoi şi a mărturisit că actualul selecţioner al primei reprezentative trebuie să rămână la cârma echipei naţionale. În schimb, jucătorii lui Rădoi nu au scăpat.

”Nu ai voie la 2-1 să faci un asemenea fault!” Iordănescu despre Rădoi: ”Cunoaşte şi părţile bune şi părţile rele. Trebuie să rămânâ!”

Fostul selecţioner consideră că Mirel Rădoi trebuie să rămână la cârma primei reprezentative: ”Trebuie să fim sinceri şi să recunoaştem că dacă aşteptările noastre sunt enorme, trebuie să înţelegem că situaţia reală este cea pe care o avem. Toată lumea acuză selecţionerul, dar ştiam cu toţii încă de la începutul mandatului că nu are o experienţă bogată. Eu cred că Mirel Rădoi trebuie să continuie, nu ne-ar ajuta cu nimic schimbarea sa. Mai cred că Mirel este capabil să îndrepte lucrurile şi cred că poate aduce echipa naţională pe locul doi, cu speranţa de a merge la Campionatul Mondial după ce cele două jocuri de calificare de la baraj” a mărturisit fostul selecţioner, Anghel Iordănescu, la Telekom Sport.

Anghel Iordănescu a pus tunurile în schimb pe jucători. El a dat chiar două exemple concrete: ”Încă producem jucători de perspectivă, dar în permanenţă, noi toţi, i-am menajat. Poate că Mirel a fost puţin cam dur, dar să spunem lucrurilor pe nume. Nu ai voie la 2-1, tu Puşcaş, jucător de echipă naţională, să faci un asemenea fault. Dovadă de lipsă de responsabilitate! Spunem tot timpul că jucătorii noştri sunt tehnici, dar până la urmă, tu, Dennis Man, pierzi acea minge şi pui adversarul pe contraatac?! Nu ai voie la acest nivel şi sunt şi alte exemple. Lucruri elementare! Mai sunt situaţii când jucătorii nu-şi asumă efectiv vina unei gafe.” a spus Iordănescu, care apoi l-a apărat din nou pe actualul selecţioner, chiar dacă nu l-a absolvit de orice vină: ”Mirel a făcut greşeli, dar este omul care cunoaşte cel mai bine slăbiciunile echipei naţionale, ştie şi părţile bune şi părţile rele. Nu avem nicio garanţie dacă îl schimbăm. Rădoi este un luptător, sunt convins că va îndrepta lucrurile. Jucătorii ar trebui să se trezească. Să-i treziţi voi, presa, dar şi conducerea Federaţiei”

În preliminariile Mondialului din 2006, România, Anghel Iordănescu, a remizat la Erevan, 1-1. Pus în situaţia de a încropi o echipă privată de nu mai puţin de opt titulari, ”Generalul” şi-a dat demisia după meci şi a fost înlocuit cu Piţurcă: ”Mi-am dat demisia după un meci în Armenia. Vă spun sincer, şi eu am fost criticat, chiar desfiinţat. Că sunt defensiv, că n-am făcut una, n-am făcut alta. Într-adevăr, nu am jucat niciodată fără un recuperator în teren. Eu îi spuneam ”controlor de joc”. I-am reproşat cumva asta lui Mirel Rădoi, dar eu cred că acum va înţelege acest lucru şi sunt convins că va putea să îndrepte această greşeală. Cred în Mirel Rădoi şi am încredere în potenţialul jucătorilor noştri. Cred că putem bate Macedonia de Nord în deplasare şi Armenia acasă” a mai spus legendarul antrenor, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Anghel Iordănescu a condus echipa naţională de fotbal a României în trei rânduri. Prima dată, între 1993 şi 1998. Apoi, între 2002 şi 2004. Ultima dată, Iordănescu a pregătit naţionala între 2014 şi 2016. Tot despre situaţia de la echipa naţională a vorbit şi Marius Şumudică, de asemenea, în direct, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: anghel iordănescumirel rădoigeorge puşcaş 

viewscnt
Articole similare