Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Anghel Iordănescu, după demiterea prematură a fiului său: "S-a făcut o mare greşeală. Fotbalul are de suferit"

EXCLUSIV | Anghel Iordănescu, după demiterea prematură a fiului său: "S-a făcut o mare greşeală. Fotbalul are de suferit"

CFR Cluj

Comentarii

Edward Iordănescu a fost dat afară de la CFR Cluj după doar trei meciuri în care a pregătit echipa. În toată această perioadă, antrenorul a adus şi un nou trofeu palmaresul clubului: Supercupa României. Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, în locul lui Edward Iordănescu a fost adus Antonio Conceicao.

"Nu mi-a venit să cred. Eu n-am vorbit prea multe cu Edi, am vorbit după meci şi era tensiune, era presiune. Din păcate, acesta este fotbalul românesc. Eu cred că a ajuns într-un moment delicat la CFR Cluj. Am înţeles din presă că acolo e vorba de două tabere care îşi doresc să pună mână pe putere. Eu cred că s-a făcut o greşeală foarte mare. Şi nu pentru că e băiatul meu.

Dar, când numeşti un antrenor, când aduci un antrenor cu un asemenea profil, atunci trebuie să ai puţină răbdare. Doar fotbalul are de suferit. Este incredibil ca un club de valoarea CFR-ului să dea afară atât de repede un antrenor. Mai ales că a adus deja Supercupa României. Şi să nu uităm că CFR a fost bătută de Malmo, campioana Suediei, iar Suedia am văzut ce a făcut la Campionatul Mondial" , a declarat Anghel Iordănescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: edward iordanescuanghel iordanescuconceicaosupercupa romanieicfr clujcampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare