Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Anti-FCSB până la capăt. Moţi a dezvăluit echipa pe care o susţine în lupta pentru titlu: "Ei mi-aş dori să câştige campionatul"

EXCLUSIV | Anti-FCSB până la capăt. Moţi a dezvăluit echipa pe care o susţine în lupta pentru titlu: "Ei mi-aş dori să câştige campionatul"

Superliga

Comentarii

Cosmin Moţi este considerat un erou la Razgrad, după performanţa pe care a făcut-o în poarta lui Ludogorets în meciul cu FCSB, decisiv pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Antipatia internaţionalului român a început înaintea acestui eveniment şi continuă.

Fundaşul central al lui Ludogorets îşi doreşte să vadă orice altă echipă în afară de FCSB pe primul loc în Liga 1, la finalul campionatului: "Mi-aş dori să ia CFR campionatul sau Viitorul sau Astra sau Craiova, de ce nu? Dacă ar fi Dinamo acolo, mi-aş dori ei să fie campioni. Sper ca pe viitor să nu ţin cu alte echipe la câştigarea campionatului, sper să fie Dinamo acolo", a declarat Moţi în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Chiar dacă a enumerat mai multe echipe, Moţi recunoaşte că CFR Cluj este echipa care are cea mai mare şansă, în opinia lui, să câştige titlul. 

Nu este prima oară când fostul dinamovist face astfel de declaraţii. Şi în sezonul trecut Moţi a fost simpatizantul lui CFR. 

Afla mai multe despre: cosmin motifcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare