Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Antrenez cu cea mai mare plăcere naţionala". Cosmin Olăroiu a dat cărţile pe faţă în privinţa postului de selecţioner! VIDEO

EXCLUSIV | "Antrenez cu cea mai mare plăcere naţionala". Cosmin Olăroiu a dat cărţile pe faţă în privinţa postului de selecţioner! VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Cosmin Olăroiu a vorbit despre unul dintre cele mai dezbătute subiecte din jurul echipei naţionale a României. "Oli" şi-a arătat disponibilitatea de a-i conduce pe tricolori în viitor şi a lăudat decizia FRF de a-l instala pe Mirel Rădoi ca selecţioner.

Cosmin Olăroiu, despre postul de selecţioner al României

Antrenorul român al lui Jiangsu Suning a fost menţionat de fiecare dată în ultimii ani în momentul în care naţionala României s-a aflat în criză la nivelul băncii tehnice. Totuşi, Olăroiu nu a părăsit Asia, acolo unde a condus unele dintre cele mai puternice echipe. 

Invitatul lui Alexandru Săbău în cadrul emisiunii de gală  'Top Interviuri' a recunoscut că oportunitatea de a antrena naţionala României s-a ivit, în trecut, dar nu a dezvăluit motivul pentru care mutarea nu s-a realizat: "Antrenez cu cea mai mare plăcere, dacă am posibilitatea. Am avut la un moment dat posbilitatea, s-au întâmplat alte lucruri, nu vreau să discut, însă la momentul acesta eu am contract încă doi ani (n.r. - cu Jiangsu Suning). Dacă federaţia vine acum şi spune 'Îţi plătim noi clauza", care e o clauză foarte mare...", a declarat Cosmin Olrăoiu într-un interviu acordat Telekom Sport. 

În schimb, Olăroiu a spus că FRF a făcut o alegere cu Mirel Rădoi pe banca tehnică a României: "Eu nu cunosc foarte bine jucătorii din campionatul intern. Sunt alţii mai în măsură ca mine la momentul ăsta. Şi de asta cred că alegerea pe care au făcut-o cei de la federaţie este una foarte bună, mai ales că Mirel (n.r. - Rădoi) are posibilitatea să facă trecerea jucătorilor de la echipa de tineret spre prima echipă", a mai spus tehnicianul român al lui Jiangsu Suning.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiuselectioner romanianationala romaniei 

viewscnt
Articole similare