Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Antrenorul care a făcut-o "mare" pe Simona Halep, declaraţii fără precedent: "S-a ajuns! Pentru mine nu e în regulă"

EXCLUSIV  | Antrenorul care a făcut-o "mare" pe Simona Halep, declaraţii fără precedent: "S-a ajuns! Pentru mine nu e în regulă"

Tenis

Firicel Tomai, care a pregătit-o pe Simona Halep între 2008 şi 2012, este dezamăgit de atitudinea avută de Simona Halep după câştigarea primului ei turneu de Grand Slam, anul trecut, la Roland Garros.

Fostul antrenor al Simonei crede că actualul lider mondial se mulţumeşte cu puţin.

"E într-o perioadă, în ultimul timp, în care mie personal mi se pare că ea s-a ajuns un pic cu rezultatele şi cu ceea ce a făcut ea, dar eu consider că nu e în regulă, pentru că ea poate face mult mai mult în tenisul mondial. Faptul că ea spune că a câştigat un Grand Slam şi a obţinut ce a vrut, pentru mine nu e în regulă. Ea trebuie să câştige cinci Grand Slam-uri", a declarat Firicel Tomai, la Telekom Sport.

Simona Halep a părăsit turneul de la Australian Open încă din faza optimilor de finală, fiind învinsă de Serena Williams, în trei seturi. În urma competiţiei de la Melbourne, Halep a pierdut poziţia de lider mondial.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta