Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Antrenorul Cracoviei, ”şocat” de o decizie luată de Cosmin Contra. Sergiu Hanca: "M-a sunat şi mi-a zis că nu se aştepta"

EXCLUSIV | Antrenorul Cracoviei, ”şocat” de o decizie luată de Cosmin Contra. Sergiu Hanca: "M-a sunat şi mi-a zis că nu se aştepta"

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul român al celor de la KS Cracovia, Sergiu Hanca (27 de ani) traversează poate cea mai bună perioadă din cariera sa de fotbalist. Doar în acest sezon, fostul jucător de la Snagov, ASA Târgu Mureş şi Dinamo a marcat cinci goluri şi a oferit trei pase decisive în campionatului Poloniei, acolo unde KS Cracovia se află pe locul 2, la două puncte în spatele liderului Legia Varşovia.

Cu toate acestea, fostul selecţioner al României, Cosmin Contra, nu i-a oferit nicio şansă sub tricolor, doar sporadice prezenţe în lotul lărgit, de unde dispărea rapid la prima numărătoare. Lucru care s-a întâmplat şi la ultima dublă a naţionalei, cu Suedia şi Spania. Antrenorul celor de la KS Cracovia, Michał Probierz a fost şocat când a aflat că elevul său nu va face parte din lotul echipei naţionale a României. Cu toate acestea, Probierz a ţinut să-şi încurajeze elevul.

"Eu nu ştiam atunci când a fost conferinţă, nu se anunţase încă lotul definitiv şi m-a sunat el şi mi-a zis: <<Salut Sergiu. Capul sus!>>. Şi am zis: <<Dar ce s-a întâmplat?>>. <<Am văzut că nu eşti la naţională şi nu mă aşteptam sincer>>. <<A, nu sunt? Asta este, Mister. Mâine avem meci important şi trebuia să câştigăm ca să trecem pe locul 1 şi am zis asta este, nu este nicio problemă>>>.

Obiectivul nostru este să luăm titlul anul ăsta, contează obiectivul echipei în momentul de faţă şi obiectivele mele personale mai devreme sau mai târziu tot se vor realiza. A discutat cu mine, chiar după fiecare convocare discuta cu mine, simţea nevoia să mă ia de o parte, nu neapărat că mă vedea supărat dar simţea nevoia să îmi ridice puţin moralul. Chiar am avut o atitudine foarte bună şi mereu după fiecare convocare mă antrenam mai mult şi mă antrenam pentru mine, nu aveam de demonstrat nimic nimănui, vroiam doar să fiu mai bun de la zi la zi şi să îmi ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele", a declarat Sergiu Hanca, EXCLUSIV pentru Telekom Sport.

La KS Cracovia mai evoluează un român, cu la fel de mult succes, Corneliu Râpă (29 de ani), considerat ca fiind unul dintre cei mai fundaşi dreapta din Ekstraklasa.

Afla mai multe despre: fotbalsergiu hanca 

viewscnt
Articole similare