Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Antrenorul de la FCSB care îi ”turna” lui Gigi Becali discuţiile dintre jucători: ”Nu-mi plac oamenii care se duc şi spun tot!”

EXCLUSIV | Antrenorul de la FCSB care îi ”turna” lui Gigi Becali discuţiile dintre jucători: ”Nu-mi plac oamenii care se duc şi spun tot!”

Superliga

Comentarii

Mihaiţă Pleşan a făcut un top al antrenorilor cu care a colaborat cel mai bine în perioada în care juca la FCSB. Despre Massimo Pedrazzini spune însă că n-a rămas cu cea mai bună impresie.

FCSB l-a cumpărat pe Mihaiţă Pleşan în vara lui 2007, când le-a plătit celor de la Poli Timişoara în jur de 1,3 milioane de euro. Însă aventura sa la FCSB a fost tumultoasă şi într-o perioadă a fost trimis la echipa secundă. Prezent în studioul Telekom Sport, fostul internaţional român a fost rugat să facă un top al antrenorilor de la FCSB cu care a avut cea mai bună colaborare.

În capul listei l-a pus pe Gică Hagi, cel care l-a adus la FCSB. În schimb, spune despre Massimo Pedrazzini că era cel care poveste conducerii clubului tot ce se discuta în vestiar. Ulterior, Pedrazzini a devenit finul lui Gigi Becali:

”Hagi e pe primul loc, 'nea Mihai (Stoichiţă) pe al doilea şi Lăcă pe al 3 lea. Ăştia au fost cei cu care m-am înţeles foarte bine. Nu m-am înţeles deloc cu Massimo, pentru că mie nu-mi plac oamenii care se duc şi tot ce aud spun. Nu mi se pare normal lucrul ăsta când era secund. Pe Dorinel l-am prins şi a fost OK, dar cu Cristiano am avut o discuţie cu el: ”Băi, eu vreau să te iau înapoi (n.r. Pleşan era la echipa a doua), dar nu acceptă Gigi”. Şi până la urmă 'nea Mihai a reuşit”, a declarat Mihaiţă Pleşan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihaita plesangigi becalifcsbmassimo pedrazzini 

viewscnt
Articole similare