Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Antrenorul despre care Stoichiţă spune că ar fi fost imposibil de adus la naţionala României: ”Cred că-l legau cu lanţuri”

EXCLUSIV | Antrenorul despre care Stoichiţă spune că ar fi fost imposibil de adus la naţionala României: ”Cred că-l legau cu lanţuri”

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoichiţă spune că Dan Petrescu ar fi fost foarte greu de adus la echipa naţională, deoarece este legat de contract cu CFR Cluj.

Dan Petrescu a fost din nou o variantă pentru naţionala României, când Cosmin Contra a plecat. Însă oficialii FRF i-au dat până la urmă încredere lui Mirel Rădoi, cel care a reuşit rezultate excepţionale cu naţionala de tineret, pe care a dus-o până în semifinalele EURO 2020.

Mihai Stoichiţă spune că şi Dan Petrescu a fost o soluţie, dar era foarte greu de adus, deoarece oficialii lui CFR Cluj s-ar fi opus plecării. Preşedintele Comisiei Tehnice spune că a întâmpinat aceeaşi situaţie şi înainte să fie numit Contra, când FRF l-a vrut pe Contra, dar cei de la CFR nu i-au dat drumul să plece:

”Cred că, dacă s-ar fi luat decizia ca în locul lui Mirel să fie Dan Petrescu, probabil ar fi fost foarte greu de adus. Eu ştiu cât de apreciat este acolo. Eu cred că îl legau cu lanţuri pe Dan, dacă ar fi vrut să plece de acolo. Primul lucru la care trebuia să te gândeşti este că nu puteai să discuţi direct cu Dan. Şi atunci când au fost discuţiile, au fost prima oară declanşate la nivel de conducere”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoichita 

viewscnt
Articole similare