Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Antrenorul din Liga 1 a vorbit despre posibilitatea de a prelua Craiova: ”Ştiţi că nu mint. Nu o să mă sune Rotaru!”

EXCLUSIV Antrenorul din Liga 1 a vorbit despre posibilitatea de a prelua Craiova: ”Ştiţi că nu mint. Nu o să mă sune Rotaru!”
Comentarii

Emil Săndoi este unul dintre numele vehiculate pentru a prelua formaţia Universitatea Craiova.

Şefii Universităţii Craiova au anunţat oficial că l-au demis pe Corneliu Papură, din cauza rezultatelor slabe din ultimele etape. Universitatea Craiova n-a mai câştigat de 7 meciuri în Liga 1 şi ultimele şase rezultate au fost de egalitate. În acest context, conducerea a decis să se despartă de Corneliu Papură. Unul dintre numele vehiculate pentru a prelua banca oltenilor este cel al lui Emil Săndoi. Contactat de Telekom Sport, Săndoi a comentat această posibilitate:

”Nu am ce să recunosc, sunt sub contract cu Chindia şi încerc să-mi fac meseria. Suntem într-o perioadă bună, dar la fotbal se pot schimba lucrurile imediat.  Îl cunosc de când era copil, eu eram jucător cu ştate vechi la Craiova şi eram unul din liderii echipei, iar el era un tânăr de perspectivă, care venise pe lângă echipa mare. Un băiat muncitor, la vremea respectivă, dedicat, profesionist, din toate punctele de vedere. Cred că el face tot ce trebuie, dar aţi văzut cum e la fotbal. Craiova a avut un program greu în ultimele meciuri, au jucat şi cu CFR, şi cu FCSB, şi cu Astra şi cu Viitorul. Cred că a avut şi puţină neşansă, poate că nici nu au fost într-o formă sportivă bună.

Din punctul meu de vedere, Koljic şi Mihăilă sunt două pierderi mari pentru Craiova. Mamut probabil va creşte, dar nu se compară momentan cu Koljic. Mihăilă avea nişte sclipiri prin care făcea diferenţa. Ei au făcut nişte transferuri pentru că şi Ofosu şi Căpăţână sunt jucători buni, care parcă nu se exprimă aşa cum se exprimau la echipele de la care au venit. Lotul Craiovei este unul foarte bun.

Eu am mai declarat şi mi-a părut rău pentru că s-au născut speculaţii. Eu am zis atunci că orice jucător care a evoluat la U Craiova îşi doreşte să facă parte din acest club. Dar s-a interpretat. Eu am câştigat trofee acolo.

Ştiţi că nu mint şi nu o să mint niciodată. Nu am vorbit cu nimeni şi nu ştiu dacă ar putea să mă sune, pentru că eu sunt sub contract cu un club în momentul de faţă. Nu e nicio clauză la mine, ca să fiu sincer. La mine, contractele mai puţin contează. E foarte importantă o strângere de mână. Eu cred că, sau cel puţin pentru mine, e mult mai importantă decât un contract” a mărturisit Emil Săndoi, pentru Telekom Sport. 

(n.r Dacă mâine te sună Rotaru, ce o să-i spui): ”(Râde) Nu o să mă sune. (Râde iar)”

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare