Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Antrenorul din Liga 1 care îi spune un NU categoric lui Gigi Becali: "Un antrenor trebuie să fie lăsat să îşi facă meseria"

EXCLUSIV | Antrenorul din Liga 1 care îi spune un NU categoric lui Gigi Becali: "Un antrenor trebuie să fie lăsat să îşi facă meseria"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB era visul fiecărui antrenor nu în urmă cu mult timp, dar în perioada recentă, Gigi Becali s-a lovit de mai multe refuzuri. Unul dintre cei mai în vogă antrenori români din acest moment a declarat, în exclusivitate pentru Telekom Sport, că refuză să colaboreze cu Becali.

Invitat în cadrul emisiunii Sport Report, Marius Croitoru a fost întrebat despre posibilitatea de a antrena FCSB, însă antrenorul în vârstă de 39 de ani a fost extrem de categoric: "Nu. Niciodată. Niciodată, atâta timp cât se întâmplă ce se întâmplă", a spus tehnicianul de la FC Botoşani. 

Croitoru a explicat şi motivul pentru care nu ar lucra cu Gigi Becali. Mai exact, nu este de acord cu intervenţiile sale la echipă: "Contează ca un antrenor să fie lăsat să îşi facă meseria, să facă ceea ce gândeşte el. Şi atâta timp cât am respectul acesta la Botoşani, mi-e greu să cred că e timpul să fac pasul în altă parte. Deocamdată sunt la început de carieră, nici nu se pune problema să plec".

Acestea fiind spuse, Marius Croitoru a dezvăluit singura modalitate prin care ar fi posibilă plecarea de la FC Botoşani: "Chiar dacă am contract până în vară, am spus clar că nu mă gândesc la plecat. Decât dacă va veni o ofertă , din punct de vedere sportiv, peste ceea ce poate să ofere Botoşaniul la momentul acesta".

Marius Croitoru nu vrea să fie antrenor la FCSB. Problemele cu Gigi Becali 

Pe lângă faptul că nu este de acord cu metodele lui Gigi Becali de a îşi pregăti echipa şi de a comunica cu antrenorul, Marius Croitoru a mai avut "episoade" cu finanţatorul de la FCSB, încă în perioada în care era fotbalist la gruparea "roş-albastră", dar şi mai recent, când a devenit antrenor. 

La începutul anului 2007, Croitoru a fost adus de Cosmin Olăroiu la Steaua după mai multe meciuri bune făcute în tricoul lui FC Vaslui. Mijlocaşul nu a impresionat prin jocul său şi după un singur sezon a fost împrumut la Ceahlăul. În 2009 el a fost cedat definitiv la Poli Iaşi. 

"Problemele sunt ale trecutului, fac parte din trecutul meu. Nu cred că am fost singurul fotbalist care nu a reuşit acolo, nici primul, nici ultimul. Vor mai fi. Şi au fost şi mulţi înaintea mea şi după", a mai spus Marius Croitoru, despre perioada petrecută ca fotbalist la clubul patronat de Gigi Becali. 

32 de meciuri a jucat Croitoru în tricoul "roş-albastru". Patru apariţii au fost în grupele UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: marius croitorufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare