Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Antrenorul din Serie A care vorbea în limba română pe teren! Chiricheş, Toşca şi Puşcaş, faţă în faţă cu el: "Vorbim despre campionatul românesc şi naţională"

EXCLUSIV | Antrenorul din Serie A care vorbea în limba română pe teren! Chiricheş, Toşca şi Puşcaş, faţă în faţă cu el: "Vorbim despre campionatul românesc şi naţională"

Serie A

Comentarii

Fostul fotbalist al lui CFR Cluj, în prezent antrenor la Sassuolo, Roberto De Zerbi, a recunoscut că a vorbit în limba română, în câteva rânduri, cu Vlad Chiricheş, Alin Toşca şi George Puşcaş.

Roberto De Zerbi, conversaţii în limba română în Serie A

Vlad Chiricheş e antrenat la Sassuolo de Roberto De Zerbi, iar italianul nu a uitat limba română din perioada petrecută la CFR Cluj. Tehnicianul a continuat să exerseze şi cu Alin Toşca sau George Puşcaş, pe vremea când aceştia jucau la Benevento. 

"Câteodată vorbesc în română cu Vlad Chiricheş. I-am avut pe Alin Toşca, pe Puşcaş. E clar că glumesc în limba română cu fotbaliştii români. Şi vorbim şi despre campionatul românesc, şi despre naţională", a declarat Roberto De Zerbi pentru Telekom Sport. 

Fostul mijlocaş s-a retras din activitate în 2013 şi imediat a preluat-o pe Darfo Boario. Au urmat Foggia, Palermo şi Benevento, iar din 2018 se află pe banca lui Sassuolo. În acest sezon, cu Vlad Chiricheş în apărare, echipa e pe loc de Champions League, pe patru, cu 26 de puncte.

"Pentru cineva care iubeşte fotbalul, campionatul din acest an din Italia este frumos. Faţă de alţi ani, există un echilibru. Torino este ultima în clasament, dar Torino poate să învingă pe oricine. Pe Juventus a condus-o până cu 10 minute înainte de final şi cu Inter a condus 2-0 cu jumătate de oră înainte de final. Campionatul italian din acest sezon este foarte echilibrat, iar partidele trebuie jucate până în ultimul minut, pentru că toţi pot să piardă sau să învingă pe oricine.

Vreau să închei acest an cât mai bine. Nu am zis că o să schimb echipa. Când o să plec la altă echipă, o să fac asta pentru că o să cred că o să pot să fac mai bine la altă echipă. Cine mă va dori, trebuie să aibă încredere, trebuie să vedem posibilităţile, să fac lucruri bune şi în altă parte. Dar nu mă gândesc la aşa ceva. Mă gândesc doar la meciul cu Atalanta, să facem o partidă bună şi să obţinem un rezultat bun pe 3 ianuarie", a mai spus De Zerbi pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: vlad chirichesalin toscageorge puscasroberto de zerbi 

viewscnt
Articole similare