Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Antrenorul lui Beşiktaş a pus ochii pe un titular din naţionala României: ”Cum aţi pus mâna pe jucătorul ăsta?” Românul care l-a lăsat mască pe Sergen

EXCLUSIV | Antrenorul lui Beşiktaş a pus ochii pe un titular din naţionala României: ”Cum aţi pus mâna pe jucătorul ăsta?” Românul care l-a lăsat mască pe Sergengalerie foto

Stranieri

Comentarii

Sergen Yalcin, antrenorul lui Beşiktaş, a pus ochii pe un titular din naţionala României. Marius Şumudică a dezvăluit că Yalcin a întrebat de Alexandru Maxim şi s-a declarat impresionat de calităţile acestuia.

Marius Şumudică are un parcurs senzaţional în Turcia, după ce a ajuns la 13 meciuri oficiale fără înfrângere.

În ultima etapă, Gaziantep a obţinut o victorie uriaşă, 3-1 cu Fenerbahce, meci în care Alex Maxim a marcat golul de 2-1. De altfel, internaţionalul român a devenit unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Turcia şi inclusiv antrenorul lui Beşiktaş a pus ochii pe el.

Antrenorul lui Beşiktaş a întrebat de un titular din naţionala României: ”De unde l-aţi adus pe Maxim”

Alex Maxim s-a transferat definitiv la Gaziantep, la începutul acestui sezon, după ce în a doua parte a sezonului trecut a jucat sub formă de împrumut de la Mainz. Pare că a fost o mutare foarte inspirată pentru titularul din naţionala României.

Maxim şi-a reintrat în formă şi a devenit unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi din campionatul Turciei. Inclusiv antrenorul lui Beşiktaş a pus ochii pe el. Marius Şumudică a dezvăluit pentru Telekom Sport că antrenorul lui Beşiktaş a întrebat de Alex Maxim, înainte de meciul cu Gaziantep, pe 6 noiembrie, pe care echipa românului l-a câştigat cu 3-1.

”Translatorul meu a lucrat în trecut cu Sergen, antrenorul lui Beşiktaş. Şi înainte de meci s-a dus să îl viziteze. Şi i-a zis: ”de unde aţi adus jucătorul ăsta cu numărul 44, pe Maxim? Cum aţi pus mâna pe el?”, a întrebat Sergen. Şi a spus: ”îl cunoaşte Coach”. Sergen a zis: ”unul dintre cei mai buni mijlocaşi din ultimii ani în Turcia””, a dezvăluit Marius Şumudică pentru Telekom Sport.

Alex Maxim, în formă maximă la Gaziantep

Internaţionalul român se simte excelent la Gaziantep, mai ales că Marius Şumudică a reuşit să-i pună calităţile în valoare. Alex Maxim are cifre foarte bune şi nu întâmplător a ajuns să-l impresioneze pe Sergen Yalcin, antrenorul lui Beşiktaş.

Alex Maxim are în total 29 de apariţii pentru Gaziantep, timp în care a marcat 12 goluri şi a reuşit două assist-uri, în contextul în care el joacă mijlocaş de bandă. În acest sezon, titularul din naţionala României are pentru Gaziantep 14 meciuri şi 5 goluri (n.r. unul în Cupa Turciei).

Sergen Yalcin a pus deja ochii pe Alex Maxim şi, probabil, a atras atenţia şi altor cluburi din Turcia, dar şi din străinătate. În acest moment, mijlocaşul român este cotat la 2,3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: alex maxim 

viewscnt
Articole similare