Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Antrenorul lui Rennes şi-a făcut toate calculele, înaintea meciului de la Cluj. "Este o provocare care ne motivează "

EXCLUSIV | Antrenorul lui Rennes şi-a făcut toate calculele, înaintea meciului de la Cluj. "Este o provocare care ne motivează "
Comentarii

CFR Cluj întâlneşte pe Rennes, joi, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca, în etapa a patra a grupei E din Europa League.

După primele trei etape disputate în  Grupa E, formaţia franceză Rennes este singura care nu a bifat nicio victorie, este ultima în clasament şi, în acelaşi timp, condamnată să bată pe CFR Cluj, după cum recunoaşte şi antrenorul lor, Julien Stephan.

"Calculele sunt simple, noi avem nevoie să câştigăm mâine pentru a ne păstra şansele pentru meciul următor. Am avut un parcurs dificil în cupele europene, am luat un singur punct din nouă, iar acum trebuie să obţinem trei victorii din următoarele trei meciuri pentru a avea posibilitatea de a ne califica. Este un joc important pentru noi, o provocare mare. Cluj este o echipă cu experienţă în cupele europene, a bătut Lazio la ea acasă în urmă cu câteva săptămâni, dar este o provocare care ne motivează", a declarat miercuri, tehnicianul francez în vârstă de 39 de ani, EXCLUSIV, pentru Telekom Sport.

De asemenea, căpitanul celor de la Rennes, fundaşul stânga Jeremy Morel, a recunoscut ce jucător îl sperie cel mai tare de la CFR Cluj.
"Billel Omrani. Este un jucător pe care îl cunosc foarte bine pentru că am jucat împreună la Marseille. A fost o plăcere să îl văd la meciul din tur. Va fi o plăcere să îl văd din nou, mâine", a declarat Morel, pentru Telekom Sport.

CLASAMENT GRUPA E

1.
 
3
2
1
0
5:2
7
2.
 
3
2
0
1
3:3
6
3.
 
3
1
0
2
4:5
3
4.
 
3
0
1
2
2:4
1

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare