Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Antrenorul lui Vlad Chiricheş, detalii din culise despre situaţia românului: ”Este un fotbalist super”. Marele ghinion al fundaşului

EXCLUSIV | Antrenorul lui Vlad Chiricheş, detalii din culise despre situaţia românului: ”Este un fotbalist super”. Marele ghinion al fundaşului

Stranieri

Comentarii

Roberto De Zerbi, antrenorul lui Vlad Chiricheş la Sassuolo, spune că fundaşul român are calităţile necesare pentru a fi un nume important în fotbalul european, însă marele său ghinion au fost accidentările dese.

Vlad Chiricheş este unul dintre cei mai buni jucători care au plecat în ultimii ani din campionatul României. În 2013, Tottenham a plătit 9,5 milioane de euro pentru transferul său, un record pentru Liga 1. Chiricheş a avut o perioadă bună, dar accidentările dese l-au scos din ritm şi, în 2015, a fost vândut la Napoli.

Peste alţi patru ani, Vlad Chiricheş a fost transferat de Sassuolo, care a plătit 9 milioane de euro. De Zerbo, cel mai în vogă antrenor din Serie A, spune că este impresionat de calităţile lui Vlad Chiricheş şi ar fi putut să joace la o echipă mult mai mare, dar accidentările l-au tras mult în jos.

De Zerbi, despre Chiricheş: ”Daca nu ar fi avut probleme fizice, n-ar fi jucat la Sassuolo”

Vlad Chiricheş este unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Sassuolo, echipă care ocupă în acest moment locul patru în Serie A. Însă fundaşul în vârstă de 31 de ani nu are continuitate, deoarece deseori are probleme medicale. Roberto De Zerbi, fost fotbalist la CFR Cluj, susţine că Vlad Chiricheş înseamnă un mare plus pentru echipa sa, dar ar fi şi mai bun dacă ar fi ocolit de problemele fizice.

”Vlad este un fotbalist super şi, dacă nu ar fi avut probleme fizice, nu ar fi jucat la Sassuolo, ci pentru echipe de cupe europene. Este un fotbalist cu un nivel superior faţă de al nostru. Încercăm să gestionăm cât mai bine situaţia alături de fizioterapeuţi, de doctori, de preparatori fizici şi încercăm să nu îi forţăm limitele. Poate el ar fi putut să joace în anumite momente, dar nu l-am folosit, ca să nu riscăm. Când este bine, face diferenţa în echipa noastră. Din punct de vedere tehnic, dar şi al personalităţii.



(n.r. Chiricheş, fundaş cu care poţi să construieşti, să ataci) L-am transferat pentru acest lucru. L-am transferat pentru că ştie să joace, să construiască jocul şi pentru că a venit cu o experienţă şi cu personalitate în echipa mea, care este destul de tânără. El a fost ales pentru aceste lucruri. Anul trecut, în prima parte, nu am putut să-l folosim aproape deloc, iar când a revenit s-a văzut un plus de calitate”,
a declarat De Zerbi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: de zerbi 

viewscnt
Articole similare