Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Antrenorul pe care Gigi Becali l-a contactat, înainte să-l numească pe Bogdan Vintilă: ”Nu mă interesează ce se spune”

EXCLUSIV | Antrenorul pe care Gigi Becali l-a contactat, înainte să-l numească pe Bogdan Vintilă: ”Nu mă interesează ce se spune”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a încercat să aducă un alt antrenor, înainte să-l contacteze pe Bogdan Vintilă, dar negocierile au picat.

Gigi Becali a avut serioase probleme în a găsi un antrenor la FCSB. Cei mai mulţi pe care i-a contactat n-au fost de acord cu pretenţiile patronului FCSB, să facă el echipa şi schimbările. Printre cei pe care i-a contactat a fost şi Ilie Poenaru, cel care sezonul trecut a reuşit să promoveze cu Academica, deşi avea cel mai mic buget dintre cele care s-au bătut pentru primele locuri.

Antrenorul Clinceniului a recunoscut pentru Telekom Sport că a fost căutat de Gigi Becali, însă n-a oferit detalii despre motivele pentru care mutarea nu s-a realizat.

”Nu m-am gândit niciodată. Eu m-am gândit doar să îmi fac treaba aici, la Clinceni, chiar dacă am fost propus, contactat, nu mai contează, eu tot timpul mi-am văzut de treaba mea, am făcut şi fac orice posibil să am rezultate aici, pentru că sunt sub contract aici şi nu mă interesează ceea ce se vorbeşte, se zvoneşte, se spune. Momentan, sunt aici şi voi rămâne aici şi îmi doresc împreună cu echipa, cu staff-ul şi conducerea să facem o figură, să facem rezultate şi o figură foarte frumoasă, să evităm retrogradarea, pentru că pentru noi este ceva foarte frumos şi măreţ să spun aşa”, a declarat Ilie Poenaru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare