Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Antrenorul revelaţie din Serie A, dezvăluiri pentru Telekom Sport. Pe cine vede campioană în Italia şi ce spune despre Zlatan Ibrahimovic

EXCLUSIV | Antrenorul revelaţie din Serie A, dezvăluiri pentru Telekom Sport. Pe cine vede campioană în Italia şi ce spune despre Zlatan Ibrahimovic

Serie A

Comentarii

Roberto de Zerbi, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, este actualul antrenor al lui Sassuolo şi în acest moment este unul dintre cei mai urmăriţi antrenori din Serie A.

Roberto de Zerbi vorbeşte despre Sassuolo şi Serie A

Roberto de Zerbi este antrenorul momentului din Italia. Italianul în vârstă de 41 de ani este antrenorul echipei Sassuolo şi se află pe locul 4 după 14 etape, cu 26 de puncte.

În acest moment echipa condusă de Roberto este peste echipe precum Juventus, Lazio, Napoli şi Atalanta, în campionatul din Serie A. De Zerbi a oferit un interviu exclusiv pentru Telekom Sport, în care antrenorul italian a vorbit printre altele despre echipa sa, dar şi despre alte subiecte ce ţin de Serie A.

Roberto de Zerbi a fost întrebat pe ce loc va termina în acest sezon, dar şi ce crede despre debutul ezitant de sezon al campioanei Juventus.

"E dificil să ne fixăm un obiectiv, un loc în clasament.", a spus de Zerbi.

"În Italia sunt Inter, Milan, Roma, Lazio, acestea patru, plus Atalanta, Napoli şi Juventus. Şapte echipe. Să termini în faţa acestor şapte nu este uşor. Ca să speri că vei termina în faţa uneia dintre aceste echipe trebuie să faci totul perfect şi să speri că una dintre ele va greşi ceva. Din acest motiv, nu putem să avem un obiectiv clar. Sigur că încercăm să obţinem maximul fără să avem teamă de nimic.", a mai spus Roberto.

"A schimbat antrenorul, a schimbat mulţi jucători şi nu este uşor să schimbi aşa repede. Dar Juventus are idee de joc, a făcut meciuri foarte bune şi eu cred că este una dintre canditatele la titlu.", a declarat antrenorul lui Sassuolo despre Juve.

Antrenorul momentului din Italia a fost întrebat şi pe cine vede campioană la finalul anului, dar şi ce părere are despre Ibrahimovic, atacant care are un randament extraordinar în acest sezon pentru AC Milan, în ciuda vârstei sale înaintate pentru fotbal:

"Una dintre Inter, Juventus şi Milan dacă va continua aşa. Cei de la Milan sunt periculoşi, pentru că sunt tineri, au entuziasm, calitate şi îl au pe Ibrahimovic.", a spus Roberto în legătură cu posibila campioană din Serie A.

"Ibrahimovic este un campion, are mentalitate de campion. Este determinant chiar şi acum la 39 de ani, face diferenţa.", a mai spus antrenorul lui Sassuolo despre Zlatan Ibrahimovic.

La finalul interviului, de Zerbi a fost întrebat ce părere are dacă va câştiga premiul pentru antrenorul anului, având în vedere că este unul dintre candidaţi, plus că în urma performanţelor cu Sassuolo ar avea şanse mari.

"Să ne liniştim, pentru că în fotbal astăzi eşti bun şi mâine nu mai eşti aşa de bun. Îmi face plăcere, pentru că munceşti ca să fii apreciat. Este un motiv de mândrie. Sunt  tânăr pentru un antrenor, dar sunt de ceva ani în fotbal. Ştiu că totul se schimbă de la o zi la alta. Contează doar rezultatele, iar noi antrenorii, depindem de ele.", a declarat Roberto de Zerbi.

Afla mai multe despre: roberto de zerbi sassuolo serie a 

viewscnt
Articole similare