Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Antrenorul secund al CSM-ului va face parte din staff-ul unei naţionale de top la Mondialul de handbal feminin

EXCLUSIV | Antrenorul secund al CSM-ului va face parte din staff-ul unei naţionale de top la Mondialul de handbal feminin

CM Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin s-a reunit în această dimineaţă pentru un final de an plin de evenimente. În weekend începe Trofeul Carpaţi, ultima repetiţie înainte de Mondial.

CÂŞTIGĂ AICI DOUĂ BILETE LA BAYERN - PSG, ÎN LIGA CAMPIONILOR

Majoritatea handbalistelor de la CSM se pregătesc pentru Campionatul Mondial. Startul se dă pe 1 decembrie, în exclusivitate la Telekom Sport.

CSM va avea jucătoare la cinci dintre cele 24 de echipe naţionale calificate la Campionatul Mondial: România, Norvegia, Suedia, Franţa şi Danemarca. Franţuzoaica Niombla va fi adversara României în grupe. 

Şi antrenorii CSM-ului vor fi la Campionatul Mondial. Helle Thomsen este selecţionerul Olandei, iar secundul Adrian Vasile îl va ajuta pe fostul antrenor al CSM-ului, Per Johansson, la naţionala Muntenegrului. 

"Acum trei zile m-a sunat Per alaturi de care am avut o colaborare foarte buna aici. Am primit ok-ul, i-am telefonat inapoi lui Per, i-am zis e ok si in 3 zile s-a finalizat totul" - a spus Adrian Vasile la Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: adrian vasileromaniacampionatul mondialhandbal feminin 

viewscnt
Articole similare