Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Anunţ bombă! Florinel Coman a dezvăluit că FCSB a primit o ofertă pentru el: ”A fost între patron şi club şi apoi am fost sunat!”

EXCLUSIV | Anunţ bombă! Florinel Coman a dezvăluit că FCSB a primit o ofertă pentru el: ”A fost între patron şi club şi apoi am fost sunat!”

Superliga

Comentarii

Florinel Coman recunoaşte că FCSB a primit o ofertă foarte consistentă pentru el, însă n-a vrut să ofere prea multe detalii.

Gigi Becali a afirmat că a primit o ofertă de 8 milioane de euro pentru Florinel Coman, însă n-a vrut să-l cedeze. Mijlocaşul de 21 de ani susţine că ştie despre această propunere, dar patronul l-a sunat şi i-a transmis că va rămâne la FCSB. Coman spune că şi-ar fi dorit să plece, dar, cum transferul a picat, va încerca să arate şi mai multă determinare, pentru a impresiona în continuare:

”Am auzit, dar nu vreau să comentez, important e că am rămas la acest club şi voi da totul, şi voi munci, şi sigur va veni şi rândul meu. A fost între patron şi club, după am fost sunat şi a fost o decizie de a rămâne la echipă. (Îşi doreai să pleci...) Îmi doream, dar cred că e o alegere bună... (E mai bine?) Îmi doream să plec, nu s-a putut, dar voi da totul pentru echipă, nu trebuie să fiu supărat, trebuie să joc, sunt jucător tânăr şi trebuie să jucăm toţi pentru echipă. Suntem pe locul 8 sau 9, trebuie să adunăm puncte. (Va fi mai greu să va transferaţi acum după elim din Europa?) Nu cred, dacă ai evoluţii bune cred că poţi pleca”, a declarat Florinel Coman pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare