Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Anunţ-BOMBĂ! FRF l-a convins pe Cosmin Contra să rămână şi pentru barajul EURO 2020

EXCLUSIV | Anunţ-BOMBĂ! FRF l-a convins pe Cosmin Contra să rămână şi pentru barajul EURO 2020
Comentarii

Adrian Mihalcea, unul dintre secunzii pe care Cosmin Contra i-a avut la echipa naţională, a dezvăluti că FRF i-a propus fostului selecţioner să pregătească echipa şi la meciul cu Islanda, însă a fost dezamăgit de atitudinea jucătorilor în meciul cu Spania şi a renunţat.

Cosmin Contra le-a transmis celor de la FRF că va pleca de la naţională imediat după meciul cu Spania şi că nu va pregăti echipa şi pentru barajul EURO 2020. Adrian Mihalcea susţine că oficialii FRF-ului au insistat ca fostul selecţioner să rămână până după baraj şi Cosmin Contra a fost iniţial de acord. Însă a rămas dezamăgit de atitudinea pe care jucătorii au avut-o la meciul cu Spania, pierdut cu 5-0 şi până la urmă a decis să plece:

”(Înainte de plecare, aţi avut vreo discuţie cu cei din Comisia Tehnică?) A fost o discuţie după meciul cu Suedia şi până în meciul cu Spania, o discuţie între Cosmin, domnul preşedinte şi domnul Stoichiţă, în care şi-au manifestat intenţia de a continua până după meciurile de baraj. Noi, prin comportarea noastră bună sau proastă, am reuşit să mai avem o şansă pentru a ne califica la Campionatul European.

(De ce nu s-a ajuns la un acord?) De ce nu? Pentru că aşteptam de la meciul cu Spania ceva, o reacţie din partea jucătorilor. Care nu s-a întâmplat. Şi atunci, Cosmin a considerat că e mult mai indicat ca noi să plecăm şi să vină un alt selecţioner. E nou, poate fi mai bun, mai puţin bun, nici nu mai contează. E nou, cu idei noi şi jucătorul poate reacţiona. Exact cum am venit şi noi. Am venit după ce calificarea era compromisă şi am avut două meciuri, până am terminat preliminariile trecute, foarte bune”, a declarat Adrian Mihalcea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare