Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Anunţ senzaţional pentru Nicolae Stanciu: "Trebuie să ne punem de acord la suma de transfer!" La ce sumă e cotat

EXCLUSIV | Anunţ senzaţional pentru Nicolae Stanciu: "Trebuie să ne punem de acord la suma de transfer!" La ce sumă e cotat

Stranieri

Nicolae Stanciu pare să-şi fi regăsit forma odată cu transferul la Sparta Praga, iar mijlocaşul de 25 de ani ar putea face obiectul unui nou transfer spectaculos în scurt timp, de numele său fiind interesate mai multe echipe din Europa.

Agentul jucătorului, Anamaria Prodan, a vorbit pentru Telekom Sport despre situaţia lui Stanci, precizând că îşi doreşte ca internaţionalul român să prindă în scurt timp o mutare într-un campionat de top al europei: Bundesilga sau Premier League.

Aceasta spune că există interes pentru Stanciu, dar că Sparta Praga va avea ultimul cuvânt.

"Sunt (n.r. oferte pentru Stanciu). Aşteptăm să vedem. Mai întâi să ne punem de acord la suma de transfer, sau, cel mai important, dacă ei vor dori să îl vândă.

Eu mi-aş dori foarte tare undeva în Bundesliga sau în Anglia.

Asta cu ofertele e foarte greu. De exemplu, dacă Gigi Becali nu doreşte să îl vândă pe Man, poţi să ai toate ofertele de pe pământ, că jucătorul nu se vinde. Noi trebuie să ne punem întâi de acord, dacă aceste cluburi doresc să vândă jucătorii.

Eu zic că (n.r. Stanciu) poate pleca. Depinde acum şi de sumă, de cât de mult cer cei de acolo. Şi dacă cei de acolo vor să îl vândă. Şi vedem, în funcţie de ce sumă de transfer cer, unde s-ar potrivi. Că dacă cere cineva o sumă... cum vrea Gigi, 50 de milioane pe Man, nu poţi să te duci decât spre Anglia.

E o sumă mare. Eu cred că e greu să vinzi un jucător român astăzi pe bani ăştia. Chiar dacă este foarte, foarte valoros. Eu zic că undeva la 20 de milioane (n.r. e cota lui reală).

Nicuşor Stanciu, tot cam aşa. E foarte greu să vinzi jucători români, foarte greu. Deocamdată cred că mai avem de aşteptat puţin să ne creem din nou o cotă fabuloasă"
, a declarat Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta