Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Anunţ şoc al unei vedete de la noi din ţară: "Am decis să plec din România..."

EXCLUSIV | Anunţ şoc al unei vedete de la noi din ţară: "Am decis să plec din România..."galerie foto

Sporturi americane

Comentarii

Diana Belbiţă trăieşte cele mai frumoase momente din carieră. Luptătoarea tocmai a aflat când şi împotriva cui va debuta în UFC. Pe 18 octombrie, la show-ul din Boston, "Prinţesa Războinică" va intra în cuşcă împotriva englezoaicei Molly McCann.

În vârstă de 23 de ani, sportiva născută la Strehaia nu va avea parte de un debut uşor. Adversara acesteia, Molly McCann, are de partea ei experienţa (29 de ani), dar şi un palmares impresionant. 9-2 este recordul englezoaicei în MMA. 

Mai mult, McCann are la activ deja trei lupte în UFC, acolo unde a obţinut două victorii şi a suferit o înfrângere. Ultimul succes a fost obţinut împotriva braziliencei Ariane Lipski, cea care în 2017 a reuşit să o învingă prin submission pe Diana Belbiţă. 

"Contractul UFC a apărut într-un moment neaşteptat pentru mine, deoarece mă gândeam că vor mai trece cel puţin doi ani până când mă vor solicita cei de acolo. Imediat după semnarea contractului am luat decizia de a pleca din România, în Canada, deoarece, atunci când lupţi la cel mai înalt nivel, ai nevoie de antrenamente corespunzătoare acelui nivel. 

Sunt deja în Canada de două luni şi schimbările în bine sunt vizibile. Simt că evoluez şi că mă transform într-o adevărată luptatoare profesionistă. Lupta împotriva englezoaicei Molly McCann va fi pregătită în cel mai mic detaliu împreună echipa mea, iar toată încrederea mea îi este acordata antrenorului meu, Kru Alin Hălmăgean.

Sunt entuziasmată să debutez în cea mai mare promoţie de MMA din lume, iar acest pas l-am reuşit doar datorită managerului meu Sebastian Vieru şi promoţiei RXF", a declarat Diana Belbiţă, în exclusivitate pentru site-ul telekomsport.ro. 

 

 

viewscnt
Articole similare