Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Anunţ surprinzător în prima etapă din Liga 1! Clubul cu pretenţii de play-off anunţă: "Probabil suntem echipa cu cel mai mic buget"

EXCLUSIV | Anunţ surprinzător în prima etapă din Liga 1! Clubul cu pretenţii de play-off anunţă: "Probabil suntem echipa cu cel mai mic buget"

CSM Poli Iași

Comentarii

Preşedintele Politehnicii Iaşi, Ciprian Paraschiv, susţine că echipa are unul dintre cele mai mici bugete din Liga 1 şi că speră ca Daniel Pancu să reuşească un miracol în acest sezon.

VIDEO | Poli Iaşi - Chindia 1-0 (Passaglia 22)

"Aceste trei puncte le trec în palmaresul fotbalului ieşean, mă bucur tare mult pentru băieţi, pentru că au muncit, vedeţi pe ce vreme jucăm. Sper ca la iarnă să nu jucăm la 21:00, seara, pentru că acum când este cald jucăm la 16:00 după amiaza, la 35 de grade. Mă bucur pentru Daniel Pancu, pentru că e un început pentru el aici, acasă. Cu toţii suntem acasă şi am experienţa finalul de sezon în care am văzut că fiecare punct contează. Aceste puncte sunt de aur, mai ales în condiţiile unui lot pe care nu am reuşit să îl definitivăm", a declarat Ciprian Paraschiv pentru Telekom Sport. 

Surprinzător, dar Poli Iaşi ar avea un buget mai mic inclusiv decât nou-promovatele în Liga 1, susţine oficialul din Copou. În perioada următoare, conducerea mai are de gestionat şi problema salariilor restante: 

"Cred că sub bagheta lui Daniel Pancu aceşti jucători plus cei care vor veni poate vom fi miracolul Ligii 1, pentru că probabil suntem echipa cu cel mai mic buget din Liga 1. Luptăm din greu, foarte greu (n.r. - în privinţa bugetului clubului). Sunt bucuros că s-a aprobat în Consiliul Local acea finanţare pe perioada stării de alertă", a mai spus oficialul moldovenilor.

Afla mai multe despre: poli iasiciprian paraschiv 

viewscnt
Articole similare