Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Anunţul făcut la Telekom Sport: "Acum am primit mailul de la Federaţia Franceză de Tenis". Unde se joacă duelul din semifinalele Fed Cup

EXCLUSIV | Anunţul făcut la Telekom Sport: "Acum am primit mailul de la Federaţia Franceză de Tenis". Unde se joacă duelul din semifinalele Fed Cup

Tenis

Comentarii

George Cosac a anunţat că francezii vor organiza întâlnirea din 20-21 aprilie.

România a cerut găzduirea iar singura şansă era un răspuns afirmativ din partea francezilor. Acesta nu a venit însă de la Paris. 

"Am primit mailul de la Federatia Franceză. Ne-au spus că şi pentru ei este o performanţă deosebită şi sunt mândri să organizeze o semifinală de FED Cup. Până în 25 februarie ne vor comunica şi locaţia" a precizat  şeful FRT, George Cosac.  

Deşi Franţa era gazdă conform regulamentului, Federaţia Română de Tenis a cerut omologilor din Hexagon să organizeze întâlnirea din semifinalele FED Cup. Francezii nu au vrut să rateze şansa să evolueze pe teren propriu pentru a le fi mai uşor să ajungă în ultimul act al competiţiei. România s-a calificat după 46 de ani în penultima fază a FED Cup, după ce a trecut dramatic de Cehia, weekendul trecut, la Ostrava. Franţuzoaicele au învins şi ele Belgia pentru a ajunge în semifinale, acolo unde se vor duela cu Halep & Co. Cum precedenta întâlnire dintre România şi Franţa a avut loc în ţara noastră, regulamentul prevede ca francezii să fie acum gazde ale întâlnirii. 

Afla mai multe despre: fed cupfranţaromânia 

viewscnt
Articole similare