Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Anunţul momentului în Liga 1! Budescu, comeback de senzaţie la naţională: ”Orice jucător îşi doreşte asta!”

EXCLUSIV Anunţul momentului în Liga 1! Budescu, comeback de senzaţie la naţională: ”Orice jucător îşi doreşte asta!”

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu, unul dintre cei mai buni fotbalişti români, ar putea reveni la echipa naţională pentru barajul contra Islandei.

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Bogdan Andone a comentat în exclusivitate pentru Telekom Sport situaţia lui Constantin Budescu la echipa naţională.

Bogdan Andone a confirmat că Budescu îşi doreşte să joace pentru România şi spune că Mirel Rădoi, noul selecţioner are capacitatea de a-l convinge pe ”Budi” să joace din nou pentru naţionala României.

(n.r Ai vorbit în particular cu Budeascu, el era dezamăgit, că nu ar mai veni la naţională) ”Am avut discuţii cu Budescu. Generale şi despre echipa naţională. Dacă Mirel Rădoi va avea o discuţie cu el şi va lămuri lucrurile, cu siguranţă, orice jucător îşi doreşte să facă parte din echipa naţională. Orice jucător îşi doreşte să joace un baraj de calificare la Euro şi să aibă şansa de a califica echipa naţională la Euro” a explicat Bogdan Andone pentru Telekom Sport.

Constantin Budescu (30 de ani) a jucat până acum în doar 13 meciuri la nivelul primei reprezentative. El a debutat în 2015 în tricoul primei reprezentative şi a marcat de 5 ori în partidele cu Feroe, Kazahstan şi Chile.

În amicalul dintre Astra şi Lodz, Constantin Budescu a reuşit o nouă pasă senzaţională pentru coechipierul său, Denis Alibec. O poţi urmări mai jos. Astra a câştigat cu scorul de 2-0 sub ochii lui Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor.

Afla mai multe despre: constantin budescuastra 

viewscnt
Articole similare