Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Aparatura medicală a dispărut misterios din cabinetul lui Dinamo. Şocul pe care l-a avut medicul echipei: ”Am crezut că este o glumă”

EXCLUSIV | Aparatura medicală a dispărut misterios din cabinetul lui Dinamo. Şocul pe care l-a avut medicul echipei: ”Am crezut că este o glumă”

Superliga

Comentarii

Adrian Motoacă, fostul medic al lui Dinamo, a oferit detalii incredibile despre situaţia în care a ajuns Dinamo. Motoacă spune că aparatura medicală a dispărut misterios din cabinetul cantonamentului de la Săftica şi şefii lui Dinamo n-au avut nici măcar bani pentru o simplă geantă medicală.

În fiecare zi apar noi detalii despre haosul care există la Dinamo şi care par ireale pentru un club profesionst de fotbal. Adrian Motoacă, fostul medic al echipei, spune că s-a oferit să lucreze gratis, dar a avut un şoc în momentul în care s-a prezentat în cantonamentul din Săftica. Motoacă susţine că toată aparatura medicală a dispărut misterior din cabinetul cantonamentului.

Incredibil! Aparatura medicală a dispărut în mod misterios din cantonamentul de la Săftica

Adrian Motoacă a povestit pentru Telekom Sport că peisajul din cantonamentul de la Săftica este dezolant. Însă cel mai mult l-a şocat faptul că toată aparatura medicală a dispărut misterios din cantonament şi nimeni n-a putut să ofere vreo explicaţie:

”Am fost sunat acum două zile de Şerdean, dacă pot ajuta într-un fel, am cerut o opinie celor de la DDB, m-am oferit gratuit, trebuiau să îndeplinească nişte cerinţe către ambulatoriul de specialitate Ialomiţa, ca să pot ieşi din program, pentru că eu dimineaţa sunt la Spitalul Judeţean, n-au reuşit să facă hârtia. Eram pe autostrada, pe drumul spre Săftica şi am fost anunţat că Cosmin Contra va susţine un antrenament uşor pentru că nu pot ajunge în timp.

O imagine dezolantă a unei uzine in paragină, am găsit o geantă incompletă cu nişte resturi medicale, lipsă de aparatură şi unii dintre preparatorii fizici, Luis, a acuzat faptul că acum două zile a existat aparatură în bază, nu se ştie cum a dispărut, cine a plecat cu ea.

Au existat 4-5 tipuri de aparate şi la venirea mea am crezut că e o glumă, spaniolii au părut uimiţi că nu mai există acele aparate, nu numai aparate, nu mai era nimic în cabinetul medical unde e sala de tratamente. Erau nişte resturi pe jos, cutii goale”,
a povestit Adrian Motoacă pentru Telekom Sport.

Şefii lui Dinamo n-au avut bani nici măcar de o simplă geantă medicală

Adrian Motoacă face încă o dezvăluire şocantă pentru un club ca Dinamo. Nu numai că aparatura medicală a dispărut misterios, dar şefii lui Dinamo n-au avut nici măcar bani pentru o simplă geantă medicală, care conţine un minimum de ustensile. Fostul medic al lui Dinamo susţine că antrenorul Cosmin Contra s-a oferit să-i cumpere din banii lui una dotată aşa cum trebuie.

”Am discutat cu Cosmin şi mi-a spus: ”asta e situaţia, bine că ai venit şi că ai văzut despre ce e vorba, ştiu că eşti în strânsă legătură cu DDB, nu vreau să mă creadă lumea pe mine, poţi spune singur ce ai văzut şi ce ai găsit. Dacă te pot ajuta cu ceva să dau bani, să cumpărăm o geantă, să facem ceva pentru antrenamente să fie corect, voi da eu bani”. Mi-a spus să fac o hârtie şi, dacă spaniolii nu îndeplinesc acele cerinţe în 48 de ore, mă ajută el cu micile produse medicale de care avem nevoie pentru antrenament.

Eu le-am oferit soluţia prima dată cu mine, apoi să aducă medicul de la Dinamo 2 sau kinetoterapeutul...

Mi se pare o glumă proastă să chemi un om să te ajute, nu eu am insistat să vin la club, am fost sunat şi am vorbit inclusiv cu domnul Couto. Mi-au spus să mă duc la birouri la RIN, pentru că ei se ocupă de Săftica. O geantă pentru competiţii, i-am spus şi lui Rufo, o puteam încropi cu 200 euro, nu e vorba de o geantă de UCL, e o geantă cu minim necesar pentru tratamente de ASL, BFL, pentru situaţii de urgenţă în cazul unei accidentări minore, de la o sângerare nazală până la o luxaţie”,
a mai spus Motoacă.

Afla mai multe despre: adrian motoaca 

viewscnt
Articole similare