Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Apropiat al lui Jose Mourinho, Ioan Becali confirmă discuţiile cu Real Madrid: ”Am luat micul dejun cu el!”

EXCLUSIV | Apropiat al lui Jose Mourinho, Ioan Becali confirmă discuţiile cu Real Madrid: ”Am luat micul dejun cu el!”

Real Madrid

Comentarii

Jose Mourinho a pregătit-o pe Real Madrid între 2010 şi 2013, iar acum, după un sezon de-a dreptul ruşinos cu Lopetegui şi cu Solari pe bancă, presa din Spania scrie că managerul portughez este marele favorit al lui Perez pentru a prelua echipă începând din vară. Informaţia a fost confirmată şi de Ioan Becali, la Telekom Sport.

Invitat în cadrul emisiunii Sport Report cu Dan Udrea, Ioan Becali, fost agent al unor jucători ca Cristian Chivu, Adrian Mutu sau Gheorghe Hagi şi un apropiat al lui Jose Mourinho a confirmat interesul formaţiei Real Madrid pentru tehnicianul portughez: ”E în cărţi la Real Madrid, dar el nu are o relaţie extraordinară cu Florentino Perez” a subliniat Becali.

Vărul patronului de la FCSB şi Jose Mourinho se cunosc de mulţi ani. Relaţia dintre ei este atât de bună încât antrenorul portughez l-a vizitat în România şi a fost la un pas să o facă din nou chiar şi atunci când Becali era la închisoare.

Becali despre Mourinho la Real Madrid: ”Prima dispută a avut-o cu Cristiano acolo”

Ioan Becali a vorbit şi despre ceea ce crede el că reprezintă o mare problemă pentru Jose Mourinho: ”Problema lui Mourinho a fost una. Unde a fost, a dorit să fie lider. La toate echipele unde a dat de un lider, a fost tracasat. La Inter a câştigat pentru că liderul a fost el. La Real Madrid s-a dus, a câştigat un campionat şi când a devenit Ronaldo cine a fost, prima dispută a avut-o cu Ronaldo. Şi culmea că sunt impresariaţi de acelaşi manager, Jorge Mendes şi nu îşi vorbesc. Dacă eu îl întreb de Ronaldo, face (se stramba). S-a dus la Manchester. Până nu a apărut Pogba cu 117 milioane şi îmi spune mucho, mucho dinero, adică el nu era de acord cu banii aceştia. El nu l-ar fi luat. Acolo nu e numai el. Mai sunt şi patronii, cum e Gigi şi care spun băi, îl iei pe ăla că vreau eu” a mai spus Ioan Becali.

Mourinho a refuzat o oferă uriaşă din partea Federaţiei Chineze de Fotbal

Fostul impresar, un apropiat al antrenorului portughez a recunoscut că s-a văzut recent cu antrenorul portughez: ”Eu m-am văzut cu el acum opt zile la Londra. Am două fete la Londra şi din când în când mă duc să le văd”. La această întâlnire, Mourinho i-a confirmat lui Becali că a refuzat o propunere ”în alb” de la Federaţia Chineză: ”M-am întâlnit cu el, am luat micul dejun la un hotel de lângă casa lui şi mi-a zis că a primit o ofertă din China, pentru a antrena naţionala Chinei şi să scrie el cifra, suma pe contract. Giovanni, am 54 de ani, mai vreau cinci ani aici şi după 60 de ani merg în China, vinzi şi tu ce vrei cu mine şi facem cinci ani acolo. I-am zis, bă, până atunci îmbătrânesc, lasă-mă. Eu vreau acum dacă se poate. Acum în China nu mă duc” a mai spus Becali.

Anul trecut în iunie, Jose Mourinho l-a vizitat pe Becali în România. "Sunt în vacanţă, am venit să îmi revăd vechi prieteni, pe Giovanni, pe Ion Crăciunescu", a spus Mourinho. El a fost prezent pe arena Ilie Oană din Ploieşti la partida România-Finlanda.

Borne importante la Real Madrid, care ”joacă” în favoarea portughezului

►În perioada Mourinho, Real Madrid a investit doar 181 de milioane de euro în transferuri. A vândut jucători în valoare de 51 de milioane de euro, dar după plecarea portughezului, doi dintre jucătorii aduşi de el, Ozil şi Di Maria au adus în vistieria clubului 125 de milioane de euro!

►Mourinho i-a transferat la Real Madrid pe Casemiro şi Varane, doi dintre stâlpii de azi ai echipei. L-au costat 15 milioane de euro! Azi, fiecare e cotat la 100 de milioane.

►13 jucători de la echipa secundă a debutat Mourinho la Real Madrid

►Echipa umilită de marea rivală cu 6-2 sau 5-0 a devenit echipa care în ultimele 8 meciuri directe a câştigat 5 contra Barcelonei şi a pierdut doar 1. Ultima victorie contra Barcei cu Messi şi Iniesta în teren a fost obţinută cu Morata, Varane sau Callejon printre titulari, jucători extrem de tineri la acea vreme

►50 de puncte a obţinut Mourinho în deplasare în sezonul 2011-2012. Record absolut pentur Real Madrid

►72% este rata de succes a antrenorului portughez la Madrid

►Este antrenorul care a obţinut cele mai multe succese într-un singur sezon la Real Madrid (32)

►178 de meciuri a pregătit-o Mourinho pe Real. Madrilenii au marcat în total 476 de goluri, adică o medie de 2.7 goluri pe meci. Formaţia sa a încasat mai puţin de 1 gol pe meci

Afla mai multe despre: giovanni becalijose mourinho 

viewscnt
Articole similare