Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Ar antrena fără probleme la Leicester sau Wolverhampton”. Dan Petrescu, propus în Premier League de un mare jucător

EXCLUSIV | ”Ar antrena fără probleme la Leicester sau Wolverhampton”. Dan Petrescu, propus în Premier League de un mare jucător

UEFA Europa League

Comentarii

Dan Petrescu are o perioadă fantastică şi reuşeşte să obţină cu CFR Cluj performanţe remarcabile. Florin Răducioiu este de părere că antrenorul campioanei României este acum pregătit din toate punctele vedere să antreneze în Premier League.

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj în a doua parte a sezonului trecut, a reuşit să ia titlul, a eliminat-o pe Celtic în Champions League, a ajuns până în play-off-ul Ligii Campionilor, s-a calificat în grupele Europa League şi acum a învins-o pe Lazio cu 2-1.

Florin Răducioiu este de părere că Dan Petrescu s-a maturizat suficient de mult, a căpătat multă experienţă şi acum ar face faţă fără probleme la o echipă de mijlocul clasamentului din Premier League.

”Cred că s-ar plia foarte bine pentru el fotbalul englez. Să antreneze, nu zic o echipă de top momentan, dar o echipă de locul 9-10, gen Wolverhampton, gen Licester, echipe de mijlocul clasamentului, cred că acolo ar putea să antreneze fără probleme. Nu văd unde ar fi, de ce nu ar putea să antreneze. S-a maturizat foarte mult, are mare experienţă, a dovedit-o în seara asta (n.r. aseară, cu Lazio)”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.



De altfel, în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Lazio, Dan Petrescu a subliniat din nou că şi-ar dori să ajungă să antreneze în Premier League sau în Serie A, campionate în care a jucat.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare